Vergadering

Een vergadering of presentatie organiseren kan heel makkelijk zijn. Je zoekt een locatie, zorgt voor de juiste materialen en de vergadering kan beginnen of je geeft de presentatie. Een kind kan de was doen, daar heb je onze hulp niet bij nodig.

Maar mocht je op zoek zijn naar een originele manier van vergaderen of presenteren daar kunnen we je wel bij helpen. Je doel bereiken en toch inspireren door de locatie en de manier hoe de vergadering of presentatie gebracht wordt. De originele twist die het net wat anders maakt, een uitdaging die we graag aangaan!

Vergaderen wordt tegenwoordig gezien als lang bij elkaar zitten en praten, veel praten, discussies voeren en meningen uitwisselen. Niet heel vreemd dat veel mensen een hekel hebben aan vergaderen. Er wordt te lang, te veel gepraat en er komt te weinig uit. Tijd om het dus over een andere kant te gooien! Het soortgelijke kan gezegd worden over presentaties. Ze zijn vaak hetzelfde, niet verrassend of prikkelend genoeg, waardoor het enthousiasme bij de luisteraars ook ver te zoeken is. Tijd voor verandering; verrassen, inspireren, ontdekken, beleven!

Venlo Partners is een van de organisaties die we hebben mogen ondersteunen bij de organisatie van een originele vergadering. Benieuwd hoe we dat aangepakt hebben? Klik op de foto voor meer informatie over deze inspirerende bijeenkomst.Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Pendelaarsonderzoek

Pendelaarsonderzoek

Venlo Partners had de uitslagen van het pendelaarsonderzoek binnen en wilde deze op een originele manier presenteren. Met deze vraag kwamen ze bij ons of we konden helpen bij de organisatie hiervan. 
Pendelaars, de mensen die in Venlo wonen maar niet werken en visa versa. Mensen die vaak met de trein op en neer reizen. Vandaar dat we bedachten om de genodigden uit te nodigen op Station Venlo om zo met de trein naar Boxmeer te reizen. Geheel in stijl, met conducteurs die ook gezellig bij-de-hand waren. Tijdens de treinreis spraken wethouder Marc Verheijen en voormalig directeur Venlo Partners Paul Terpstra de genodigden toe. In Boxmeer aangekomen werden op een locatie dichtbij het station de uitslagen van het onderzoek gepresenteerd.

In de trein terug naar Venlo werd er gebrainstormd onder het genot van een heerlijke lunch geserveerd door de conducteurs die tevens de rol van de railcatering op zich namen.

Het werd een presentatie die lang bleef hangen en waar de genodigden nog lang over nagepraat hebben. En geloof ons... de genodigden waren presentatie/vergader experts. Een presentatie met een originele twist.

Opdrachtgever: Venlopartners
Locatie: Spoor Veolia