Opening

Een nieuwe periode breekt aan en dat moet gevierd worden! Het kan zijn de opening van een nieuw bedrijf, een nieuwe locatie of een fietspad dat geopend wordt. Een moment dat op een feestelijk manier gevierd mag worden. 

Voordat het moment van de opening plaats kan vinden zijn er meestal bergen verzet om alle deadlines te halen. Sta stil bij dit feestelijk moment, een mijlpaal voor het bedrijf en alle mensen die eraan bijgedragen hebben. Maar dan natuurlijk de vraag: Hoe? Wie? En vooral; Wat?

Een opening is een evenement waar je goed voor ogen moet houden wat je wilt vieren, wie vind je dat erbij moet zijn en hoe ga je iedereen bereiken. Als dat duidelijk is kan er nagedacht worden over de verdere invulling van de opening. Elke opening is anders en elke opening vraagt om een eigen aanpak. En daar kunnen wij natuurlijk bij helpen!

Bij de opening van een verfspeciaalzaak verf uit een vliegtuig gooien, is natuurlijk heel spectaculair en origineel! Maar wellicht streef je dan je doel voorbij. Uit ervaring weten we dat het soms een uitdaging is om iedereen te blijven verrassen met de meeste originele openingsacts. Hoe spectaculairder, hoe beter? Wij weten de juiste balans te vinden en te bewaren bij de organisatie van de perfecte opening. 

Eerder organiseerde we in opdracht van Gemeente Venlo de opening van het Stationsplein in Venlo en de Greenport Bikeway. Voor meer informatie over deze openingen klik op de foto's.Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Greenport Bikeway

Greenport Bikeway

De opening van de Greenport Bikeway, the healthy highway. De snelfietsroute tussen Venlo en Horst die de woon- met de werkvoorzieningen verbindt.

De Greenport Bikeway is een samenwerkingsverband tussen diverse partijen en overheden. De gemeente Venlo is voortrekker en inhoudelijk coördinator van het project en verantwoordelijk voor de communicatie over het project. In samenwerking met Studio Luidspreker is het communicatieplan ontwikkeld. Onderdeel van het communicatieplan is de opening van de Greenport Bikeway. De organisatie van de opening lag in handen van team Nina Bellen.

De stationspleinen van Horst en Venlo werden feestelijk aangekleed met de Greenport Bikeway uitingen. Enthousiaste studenten informeerde voorbijgangers over de Greenport Bikeway en activeerde ze om mee te doen met de photowall facebook win actie. Gedurende de dag konden voorbijgangers genieten van een heerlijk vers gemaakte smoothie, bij de healhty highwaybar.

Rond de middag werd er vanuit Station Horst gestart met de Greenport Bikeway Fietstocht naar Station Venlo. De fietstocht werd geleidt door enthousiaste fitnessgoeroes die de deelnemers van de fietstocht motiverend toespraken.

Op station Venlo vond de officiële openingshandeling plaats. De complete organisatie van de opening lag in handen van Nina Bellen.

Opdrachtgever: Gemeente Venlo
Locatie: Station Horst & Station Venlo

Meer informatie: http://www.greenportbikeway.nl

Stationsplein Venlo

Stationsplein Venlo

Op 20 maart 2012 werd het gereed komen van het Stationsplein en daarmee de laatste fase van het Koninginneplein in Venlo feestelijk gevierd. Het plein heeft een enorme facelift gekregen, waardoor het een hoogwaardige toegangspoort en een visitekaartje voor de stad is geworden. In opdracht van Gemeente Venlo was de organisatie van deze feestelijke opening in handen van Nina Bellen.

Het stationsplein was mooi aangekleed. De hele dag konden de reizigers genieten van een DJ en zitten op de lounge banken met een heerlijk, gratis, ijsje van IJssalon Clevers. De openingshandeling werd verricht met de betrokken partijen en wethouders, waarna BMX-ers de bezoekers trakteerden op een spectaculair optreden.

Opdrachtgever: Gemeente Venlo, afd. Communicatie
Locatie: Stationsplein Venlo