Intro Studenten

Venlo studentenstad

Venlo is een zeer levendige stad die weliswaar een provinciale schaal kent, maar die in toenemende mate internationaal georiënteerd is. Met inmiddels meer dan 4500 HBO studenten van over de hele wereld spreekt de stad vele talen. Venlo ligt aan de grens met Duitsland en is het culturele epicentrum van Noord Limburg. Met volop evenementen en activiteiten, een mooie binnenstad met veel winkels van modern tot nostalgisch en een breed aanbod in kunst en cultuur is Venlo aantrekkelijk voor jonge mensen die hier graag willen studeren. Bovendien sluiten de banen in de regio uitstekend aan bij het aanbod aan opleidingen in Venlo.

En daar hoort natuurlijk een kennismaking met de stad bij, oftewel de VID 'Venlo Introduction Day'.
In 2019 hebben we deze mogen organiseren voor de studenten van de Fontys, HAS en UM.Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

INTRODUCTIE HAS

INTRODUCTIE HAS

Sinds 2013 zit de HAS in Venlo. Een school is natuurlijk niks zonder studenten. En deze studenten hebben natuurlijk ook een kennismaking met de stad nodig. En als je aan een kennismaking denkt, denk je natuurlijk direct aan een toffe activiteit. En als je aan een toffe activiteit denkt, dan moet je Nina Bellen.
Voor de studenten hebben we een Crazy Photo Shooting op maat gemaakt. Gekeken is wat voor studenten belangrijk is om te weten, daarbij staat met stip bovenaan: Leuke kroegen! Samen met de leukste kroegen hebben we een programma samengesteld waarbij ze elkaar beter leerden kennen, de de stad en natuurlijk de kroegen! Een succesformule voor een dag om nooit te vergeten!


Super Soaker

Super Soaker

Super Soaker, een waterpistolen gevecht in de binnenstad van Venlo!
Iedere deelnemer krijgt een waterpistool en een foto van zijn/haar target. Zoek je target in het aangegeven speelveld en spuit deze nat! Als je jouw slachtoffer geraakt hebt, neem je de foto van zijn huidige target. De speler met de meeste foto’s wint!

Binnen no time uit het veld geslagen? Geen problemen! Voor alle pechvogels organiseren we verschillende kletsnatte side events van flessenvoetbal tot een waterbalonnen wedstrijd.

Opdrachtgever: Gilde opleidingen
Locatie: Onze eigen locatie, Maaskade 35

VID 2019

VID 2019

VID 2019

De Venlose Introduction Day op 29 augustus 2019 hebben we in samenwerking met Jules Venlo mogen organiseren voor de studenten van de Fontys, HAS en UM. Natuurlijk in samenwerking met vele partners die dit mede mogelijk gemaakt hebben. Daar kunnen we heel veel woorden aan vuil maken, maar beelden zeggen meer dan heel veel woorden. Doerak heeft een prachtige aftermovie gemaakt zodat we er niet al te veel over hoeven te vertellen, maar dat je gewoon kunt kijken.
https://vimeo.com/356914196


VID 2021

VID 2021

Het was niet plan A, niet plan B, maar plan C.4. Creatief en oplossingsgericht denken met de beperkingen die je krijgt. A voilá VID 2021 is een feit.

Het introductiefeest voor de eerste jaars studenten van HAS, Fontys en UM.