Evenement

Tegenwoordig heb je duizend verschillende soorten evenementen. Van kleine besloten evenementen tot grote publieksevenementen. Elk weekend kan je naar een ander feestje, wat een luxe!

Wil je ook een evenement organiseren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je toch liever bezoeker op je eigen evenement? Dat kan natuurlijk ook. Een van de mogelijkheden is om de organisatie van het evenement uit handen te geven. En daar kunnen wij natuurlijk bij helpen!

Door de jaren heen hebben we ervaring opgedaan bij de organisatie van verschillende evenementen. Zo hebben we geholpen bij de organisatie van de  Venlolezing en Nolensparkfeesten. Organiseren we elk jaar in opdracht van Venlo Partners de Vastelaovesmert op de Oude Markt in Venlo. En hebben we verschillende jaren A Day In The Park georganiseerd. Het evenement Super Soaker Sunday is een 'nieuw' spektakel, het waterpistolen gevecht in de binnenstad van Venlo.

Hieronder vind je een overzicht van evenementen waar we hebben mogen helpen bij de organisatie of evenementen die we zelf georganiseerd hebben. Klik op de foto voor meer informatie. Heb je hulp nodig bij de organisatie van je evenement, team Nina Bellen helpt graag om er een onvergetelijk evenement van te maken.Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

A Day In The Park

A Day In The Park

A Day In The Park is het gezelligste picknickfestival van Venlo en omstreken. Lokale beginnende acts krijgen de kans om hun kunsten te vertonen op het podium in het Mgr. Nolenspark. Het park wordt omgetoverd in een gezellige picknickplek. Bezoekers dienen zelf hun dekentje, eten en drinken mee te nemen. Traditioneel worden de zwervers en daklozen in het zonnetje gezet met een geheel verzorgd ontbijtje.

De organisatie van A Day In The Park was van 2007 tot 2011 in handen van Nina Bellen. Na 5 jaar organisatie heeft zij het stokje overgedragen en wordt het picknickfestival nog steeds elk jaar georganiseerd. Meer informatie over het evenement A Day In The Park, klik hier.

Opdrachtgever: Organisatie evenement in eigen beheer
Locatie: Mgr. Nolenspark, Venlo

BeneFRIETconcert

BeneFRIETconcert

Het BeneFRIETconcert werd georganiseerd ter ere van de Venlose frietkramen. Met deze ludieke actie werd de aandacht gevraagd voor de mogelijke verdwijning van Petatte Wiel, een frietkeet aan de Maaskade. De muzikale ode moest in bredere zin ook aandacht vragen voor de toenemende 'opgeruimdheid' van de openbare ruimte. Karakteristieke gebouwen (zoals frietkramen) verdwijnen steeds meer uit het straatbeeld, waardoor steden meer en meer hun unieke identiteit verliezen. Lokale artiesten kwamen bij verschillende traditionele frietkramen in Venlo, Blerick en Tegelen optreden. Toegang was gratis, een frietje verplicht.

De organisatie van het evenement was in handen van Marcel Tabbers en Nina Bellen. Het evenement kreeg veel belangstelling van de landelijke pers. 

Opdrachtgever: Evenement i.s.m. Marcel Tabbers
Locatie: Petatte Wiel, Maaskade Venlo

Lean In

Lean In

Nina Bellen is lid van netwerkorganisatie Sablones. Sablones is een groep vrouwen met een gemeenschappelijke drive ten aanzien van de thema’s ambitie, inspiratie, ontwikkeling, grenzen verleggen, lef en lol.

Op 24 oktober 2013 organiseerde Sablones een inspirerende avond naar aanleiding van het succesvolle boek “Lean in – vrouwen, werk en de weg naar succes” van de Amerikaanse auteur Sheryl Sandberg, COO van Facebook.

Voor deze avond werd als speciale gast, Michèle Mees uitgenodigd. Michèle Mees is medeoprichtster van het Centre for Balanced Leadership en auteur van “De gebalanceerde leider”. Andere tafelgasten waren Hayat Barrahmun, Jolande Sap, Monique de Witte-Caubo, Peter Thissen en Vera Tax. De presentatie van de avond was in handen van Frans Pollux. De avond stond garant voor inspireren, leren en netwerken en vond plaats in de Frans Boermanszaal van Theater de Maaspoort.

De organisatie en uitvoering was in handen van netwerkorganisatie Sablones.

Opdrachtgever: Eigen evenement in samenwerking met andere leden Sablones
Locatie: Theater de Maaspoort, Venlo, Frans Boermanszaal

Super Soaker Sunday

Super Soaker Sunday

Het waterpistolengevecht in de binnenstad van Venlo. Elk jaar in juli wordt het belevingsevenement georganiseerd.

Iedere deelnemer krijgt een waterpistool en een foto van zijn/haar target. Zoek je target en spuit deze nat! Als je jouw slachtoffer geraakt hebt, neem je de foto van zijn huidige target.
 De speler met de meeste foto’s wint!

Aanmelden kan via de website: http://supersoakersunday.nl

Super Soaker Sunday wordt georganiseerd door Crissy Fila en Nina Bellen in samenwerking met Café Galerie, Café Locomotief, Scala en John Doe.

Opdrachtgever: Eigen evenement samen met Crissy Fila
Locatie: Binnenstad van Venlo

Venlolezing

Venlolezing

Het inspirerende betoog wordt jaarlijks voorgedragen door een Venlonaar jonger dan 35 jaar en is bedoeld om iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van de gemeente Venlo te inspireren: de overheid, het bedrijfsleven, het onderwijs, culturele instellingen, de burgers enzovoorts. Marcel Tabbers, initiatiefnemer en organisator is in 2009 met het initiatief begonnen. Sprekers in de afgelopen jaren waren Marc Verheijen, Loes Keijsers en Merve Kareman. 

Nina Bellen heeft verschillende jaren vrijwillig geholpen bij de organisatie van de Venlolezingen. Alle Venlolezingen zijn op www.venlolezing.nl terug te lezen en te zien.

Opdrachtgever: Marcel Tabbers
Locatie: Stadhuis Venlo