Disclaimer

Nina Bellen stelt de inhoud van de website met de grootst mogelijke zorg samen. We kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op deze website wordt dagelijks aangevuld. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Nina Bellen is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Nina Bellen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor fouten en/of onjuiste informatie op deze website.

Copyright

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Het is niet toegestaan deze website te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Nina Bellen is het niet toegestaan deze website op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of anderszins beschikbaar te stellen op een computernetwerk.

Auteursrechten

Wij gaan ervan uit dat alle publicaties en beelden rechtenvrij via derden aan ons beschikbaar zijn gesteld. Indien er eigendomsvoorbehoud wordt gemaakt door auteurs, journalisten, fotografen en ontwerpers in algemene zin, dan zal binnen achtenveertig uur het bewuste intellectuele eigendom van de website worden verwijderd.

Aansprakelijkheid

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen. Nina Bellen is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze site verkregen is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Ontdek onze uitjes

hunting season

Stadsspellen / min. 10 personen

Rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan, het gebeurt allemaal!

Lees meer

wildart party

Kinderfeestjes / min. 10 personen

Het kinderfeestje waar alles mag en niets hoeft!

Lees meer

stadswandeling baantjer in venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Venlo.

Lees meer

urban golf

Stadsspellen / min. 10 personen

Een gegarandeerd ‘hole in one’ uitje!

Lees meer