Afdelingsuitje Venlo

Tijd voor een afdelingsuitje in Venlo of omgeving? Leuk! Naast een bedrijfsuitje of feest is het ook soms goed met met de afdeling op stap te gaan. Gezellig met je directe collega's de hort op. Naast dat een afdelingsuitje bij Nina Bellen heel gezellig is, voegen ze ook nog eens waarde toe! Waarom?

Leer jouw directe collega's kennen

Bij een afdelingsuitje leer je je directe collega's beter kennen. Misschien zit je al jaren naast elkaar te werken en zie je jouw collega vaker dan je eigen partner. Maar wat weet je echt van hem of haar? Even weg van kantoor en in een andere omgeving zijn doet wonderen.

Een afdelingsuitje verbetert de teamspirit!

Geloof ons, een afdelingsuitje verbetert de teamspirit. Een competitie elementen doet het altijd goed. Het zorgt voor nog meer verbondenheid. En laten we bij Nina Bellen nu heel veel uitjes hebben waarbij de teamspirit versterkt wordt!

Met een afdelingsuitje beloon je hard werken

Hard werken mag beloond worden. En geloof het of niet, maar na een gezellige en ontspannen middag, avond of nacht met collega's kan iedereen met nieuwe energie aan de slag. Op woensdagavond een ik hou van Holland quiz is leuk, maaaarrr.... de energie laat dan vaak even op zich wachten. Mocht je vragen hebben over hoe dat komt? Laten we dan zeggen, probeer het gewoon eens!

1000001 redenen

We kunnen nog wel 1000001 redenen bedenken waarom een afdelingsuitje goed is, maar alles begint bij DOEN! We hebben voor jou en je collega's veel leuke activiteiten klaarstaan. Kijk gerust eens rond en als we je kunnen helpen dan horen we het graag. Hieronder vind je alvast een selectie van enkele leuke afdelingsuitjes in Venlo en omgeving. Klik hier voor een afdelingsuitje in Venlo of omgeving.

Een aantal voorbeeldenBenieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons