Kerstborrel

Kerstborrel-tijd! Het moment om samen met je collega’s de start van de kerstperiode te vieren. Dit kan met een mooi kerstpakket of met een gezellige borrel. En dan valt of staat natuurlijk alles met de invulling. De vulling van het kerstpakket; kies je voor een broodmachine of pastapakket. En de kerstborrel gezellig met een drankje, pinda's en een kaartspel?

Dit kan tegenwoordiger allemaal net iets spannenders! Je wilt tenslotte met al je collega's het jaar knallend afsluiten. Dat betekend overigens niet direct dat je met je blote kont op het kopieerapparaat hoeft te gaan zitten! Ja, en nu niet beginnen te lachen: 46 procent van alle servicebeurten is het gevolg van 'niet werk-gerelateerde storingen'. Zo waarschuwt kopieergigant Canon.

Maar dat even terzijde. Het doel om samen met je collega's het jaar goed af te sluiten en ze te bedanken voor afgelopen jaar om zo knallend het nieuwe jaar in te gaan, kan op een verrassende manier! En toevallig hebben wij tal van mogelijkheden om daar een leuke draai aan de geven.

Eerder mochten we voor uitzendbureau Olympia de kerstborrel op locatie organiseren. De echte Kerstman kwam op bezoek en natuurlijk niet met lege handen.... Nieuwsgierig geworden? Als je meer wilt weten over de organisatie van deze geslaagde kerstborrel, klik op de afbeelding.

Ben je op zoek naar een kerstborrel die alle verwachtingen overtreft, wij kunnen je daarbij helpen!Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Kerstborrel Olympia

Kerstborrel Olympia

Het karakteristieke pand in Blerick werd omgetoverd tot een waar kerstparadijs! Er stond voor iedereen een lekker koud en bubbelend welkomstdrankje klaar en de geur van lekker eten kwam je tegemoet.

De avond werd geopend met een kleine kerstquiz gepresenteerd door niemand minder dan de échte Kerstman en zijn vrolijke hulpje. Tussentijds werd er fingerfood geserveerd, geïnspireerd op het klassieke kerstdiner. Tijdens deze avond was er genoeg ruimte om lekker met elkaar te kletsen en heerlijk samen te zijn want dat is tenslotte waar kerst om draait.

De Kerstman overhandigde aan alle aanwezigen een zorgvuldig samengesteld kerstpakket met een paar lieve woordjes. Een mooi tastbaar bedankje om de werknemers te bedanken voor alle inspanningen van het afgelopen jaar.

Reactie: " Bedankt voor de geweldige organisatie! Ze vonden het heel leuk!"

Opdrachtgever: Uitzendbureau Olympia, Margot Zeevenhoven 
Locatie: Kantoor Olympia, Blerick

SSO Kerstborrel

SSO Kerstborrel

Na de SSOmerfeesten werd Nina Bellen ook gevraagd om de Kerstborrel te organiseren. Er werd gezocht naar een inspirerende locatie die goed bereikbaar moest zijn voor alle 250 medewerkers. Na verschillende bezichtigingen was de keuze snel gemaakt. De keuze was gevallen op het karakteristieke gebouw van The Scelta Institute. Sfeervolle, speelse locatie die perfect aansloot bij de wensen van SSO. De bediening was perfect geregeld en iedereen heeft genoten van de overheerlijke hapjes.

Reactie: ‘Alleen maar positieve geluiden gehoord over de kerstborrel.

Men was enthousiast over de locatie, sfeer (ongedwongen), het kerstpakket en de catering.’

Opdrachtgever: Stichting Speciaal Onderwijs
Locatie: The Scelta Institute, Blerick