Nieuwjaarsbijeenkomst

Een nieuw jaar staat voor de deur! En wat gaat dat toch vaak snel... Juist daarom even stil staan bij dit moment, met collega's vrienden of een netwerkgroep.

Proosten op het nieuwe jaar! Dit kan met een kopje koffie in de kantine, of een nieuwjaarskaart waar twee champagne glazen opstaan. Dat kan heel attent en gezellig zijn, maar daar denken wij net iets anders over en hebben er erg leuke ideeën voor!
Knallend het nieuwe jaar in gaan!

Eerder mochten we Heerenclub Baarlo hier al in ondersteunen. We kregen de opdracht het anders te doen dan anders. We hebben ze kunnen ontzorgen in het gehele creatieve proces en de organisatie. Het werd een verrassende avond, veel anders dan ze gewend waren! Wil je meer lezen over deze avond, klik op de foto.

En dat is ons doel, jou ontzorgen bij de organisatie van een nieuwjaarsfeest die de geschiedenisboeken ingaat! Team Nina Bellen staat voor je klaar, wij gaan geen feestuitdaging uit de weg!Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Nieuwjaars-bijeenkomst OV 2018

Nieuwjaars-bijeenkomst OV 2018

Sinds 2017 is Nina Bellen betrokken bij de organisatie van de Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Venlo, Gemeente Venlo, MKB Limburg en LLTB.

In 2018 vond de nieuwjaarsbijeenkomst plaats op 11 januari in Domani. Na een nieuwjaarsboodschap van de voorzitters van de organisatoren werden de aanwezigen verrast met een flitsende presentatie van de Fountainheads (Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen). Van hen kregen de ondernemers een stuk inspiratie om anders naar de toekomst te kijken. Onder leiding van presentator Frans Pollux werd een paneldiscussie gevoerd. Dit werd humoristisch samengevat door stadsdichter Merlijn Huntjens. Na een toast op het nieuwe jaar konden de aanwezigen netwerken onder het genot van mooie zang, lekkere hapjes en bijzondere drankjes.

Een sfeerimpressie van de Nieuwjaarsbijeenkomst vind je hier.

Nieuwjaars-bijeenkomst OV 2019

Nieuwjaars-bijeenkomst OV 2019

Als lid van de communicatie en evenementen commissie van Ondernemend Venlo is Nina Bellen sinds 2017 betrokken bij de organisatie van de Nieuwjaarsbijeenkomst.

De nieuwjaarsbijeenkomst wordt georganiseerd met Gemeente Venlo, MKB Limburg, LLTB Venlo en Ondernemerscafé. Een interessante netwerkavond met een boeiend programma.

Bericht op de website van Ondernemend Venlo:

De nieuwjaarsbijeenkomst van 10 januari 2019 bij Theater De Maaspoort was erg succesvol. De organisatie was deze keer samen met de gemeente Venlo, MKB Limburg, LLTB Venlo en Ondernemerscafé. Na een woordje door de Burgemeester en korte nieuwjaarsboodschappen van de voorzitters van de organiserende partijen kreeg cabaretier Rob Urgent het woord. Hij gaf een interactieve workshop met als thema: “hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten”. Na enige aarzeling deed de hele zaal enthousiast mee. Na een kort interview met de heer Hermans, winnaar van de Lodewijk van der Grintenprijs was het tijd voor een toast en gezellig borrelen. De presentatie was in handen van Lucas Bremmers en Jaap Litjens.

Sfeerimpressie van deze succesvolle bijeenkomst is te zien via de website van Ondernemend Venlo.

Nieuwjaarsfeest

Nieuwjaarsfeest

Nina Bellen werd gevraagd om het nieuwjaarsfeest te organiseren voor Heerenclub Baarlo. Ingrediënten: Eten, drinken, contact mannen/vrouwen  en plezier maken

Het contact mannen en vrouwen was hierin belangrijk, voorgaande jaren was het vaak mannen aan de bar met een biertje, vrouwen kletsend aan een tafel met een wijntje. Dat mocht dit jaar niet gebeuren. In goed overleg hebben we verschillende activiteiten uitgezet bij Chateau de Raay in Baarlo. De wintertuin leende zich er ontzettend goed voor. Het werd een ongedwongen, gezellige avond waar veel plezier gemaakt werd en mannen en vrouwen mengden zich met elkaar. Er werden zelfs kunstwerken geveild. Een avond die nog tot de late uurtjes geduurd heeft!

Enkele reacties:

‘Het was een hele gezellige en geslaagde avond.

De spellen waren heel gevarieerd en jullie deden het erg leuk. Complimenten!’

‘Perfecte avond, perfect geregeld.’

Opdrachtgever: Heerenclub Baarlo
Locatie: Chateau de Raay, Baarlo