Nieuwjaarsfeest

Een nieuw jaar staat voor de deur! En wat gaat dat toch vaak snel... Juist daarom even stil staan bij dit moment, met collega's vrienden of een netwerkgroep. 

Proosten op het nieuwe jaar! Dit kan met een kopje koffie in de kantine, of een nieuwjaarskaart waar twee champagne glazen opstaan. Dat kan heel attent en gezellig zijn, maar daar denken wij net iets anders over en hebben er erg leuke ideeën voor!
Knallend het nieuwe jaar in gaan! 

Eerder mochten we Heerenclub Baarlo hier al in ondersteunen. We kregen de opdracht het anders te doen dan anders. We hebben ze kunnen ontzorgen in het gehele creatieve proces en de organisatie. Het werd een verrassende avond, veel anders dan ze gewend waren! Wil je meer lezen over deze avond, klik op de foto.

En dat is ons doel, jou ontzorgen bij de organisatie van een nieuwjaarsfeest die de geschiedenisboeken ingaat! Team Nina Bellen staat voor je klaar, wij gaan geen feestuitdaging uit de weg! Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Nieuwjaarsfeest

Nieuwjaarsfeest

Nina Bellen werd gevraagd om het nieuwjaarsfeest te organiseren voor Heerenclub Baarlo. Ingrediënten: Eten, drinken, contact mannen/vrouwen  en plezier maken

Het contact mannen en vrouwen was hierin belangrijk, voorgaande jaren was het vaak mannen aan de bar met een biertje, vrouwen kletsend aan een tafel met een wijntje. Dat mocht dit jaar niet gebeuren. In goed overleg hebben we verschillende activiteiten uitgezet bij Chateau de Raay in Baarlo. De wintertuin leende zich er ontzettend goed voor. Het werd een ongedwongen, gezellige avond waar veel plezier gemaakt werd en mannen en vrouwen mengden zich met elkaar. Er werden zelfs kunstwerken geveild. Een avond die nog tot de late uurtjes geduurd heeft!

Enkele reacties:

‘Het was een hele gezellige en geslaagde avond.

De spellen waren heel gevarieerd en jullie deden het erg leuk. Complimenten!’

‘Perfecte avond, perfect geregeld.’

Opdrachtgever: Heerenclub Baarlo
Locatie: Chateau de Raay, Baarlo