Personeelsfeest

Een personeelsfeest in Venlo organiseren? Of een vrijwilligersfeest, afsluiting van een project of bedrijfsfeest? In alle gevallen zijn er twee overeenkomsten;
1. Het zijn personeelsfeesten.
2. Het zijn allemaal feesten voor mensen die in het zonnetje gezet mogen worden. Een bedankje voor een top prestatie die geleverd is.

En dat kan op duizend verschillende manieren! Vaak gebeurt dit in de vorm van een feest, een waar dans spektakel wel te verstaan.

Het kan ook op een andere manier dan een feest-vorm, zoals we bij de afsluiting van een project taalcoaches voor Vluchtelingenwerk hebben mogen organiseren. Ze wilde een feestelijke afsluiting, maar gezien de ontwikkelingen moest het ook een informatief tintje hebben. In goed overleg met Vluchtelingenwerk hebben we een passend invulling gegeven aan deze feestelijke afsluiting van het project. Voor meer informatie over het feest klik op de foto.

Voor Stichting Speciaal Onderwijs hebben we verschillende jaren het SSOmerfeest mogen organiseren. Dat waren zeer geslaagde feesten! Er werken bij SSO veel mensen met muzikale kwaliteiten waardoor er op een van de feesten alleen maar artiesten op het podium stonden die er ook werkzaam zijn. Een waar dans feest! Voor meer informatie over de SSOmerfeesten klik op de foto's.

Voor woningcoöperatie Woonwenz mochten we de vrijwilligersdag organiseren. De gemiddelde leeftijd van de vrijwilligers lag rond de 68 jaar. Een erg leuke uitdaging om deze doelgroep te verrassen met iets totaal nieuws. Lees wat we gedaan hebben door op de foto te klikken.

Hulp nodig bij het organiseren van het feest waar harde werkers in het zonnetje gezet worden? Wij helpen graag mee om er een geslaagd feest van te maken!Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Muziekbingo

Muziekbingo

De vrijwilligers van Woonwenz werden flink in het zonnetje gezet. Elk jaar worden de vrijwilligers van Woonwenz hartelijk bedankt voor hun inzet tijdens een avondje uit.

Omdat het een traditie betreft die al jaren voorgezet wordt was het een uitdaging om voor de groep, die voornamelijk bestaat 65+, een verrassende activiteit te bedenken. Een erg leuke uitdaging vol verrassingen!

De verrassing begon al bij de locatie; Grenswerk, het nieuwe poppodium van Venlo. Het gebouw lijkt op een oud historisch pakhuis en binnen krijg je een echt ‘wauw’ effect. De vrijwilligers hadden het van binnen nog niet gezien en was dus echt een verrassing. Alle vrijwilligers werden van harte welkom geheten door de directeur van Woonwenz en Grenswerk. Na het hartelijke welkomstwoord mocht iedereen gaan genieten van een heerlijk Italiaans buffet.

En dan de activiteit: Muziekbingo! Muziekbingo in de muziektempel. Alle vrijwilligers kregen een kaart met daarop titels en artiesten die hitjes hebben gehad of nu nog steeds hebben. Alles stond erop van Bob Dylan tot aan Andre Hazes!

Op het podium stond het koor van Anya Straatman ‘Forever Young’ en Marinho Peeters met Luc Faassen. Forever Young is een waanzinnige energieke club 65+ die met veel passie vlammen op het podium. Zodra er een nummer gespeeld werd dat op je kaart stond mocht je deze van de kaart strepen. Bij een hele rij vol had je Bingo!

De vrijwilligers hebben gezongen, gedanst, gelachen en prijzen gewonnen.

Opdrachtgever: Woonwenz
Locatie: Poppodium Grenswerk, Venlo


SSOmerfeest 2012

SSOmerfeest 2012

Het personeelsfeest genaamd ‘SSOmerfeest’ van 2012 was Stichting Speciaal Onderwijs zo goed bevallen dat 2013 ook door Nina Bellen georganiseerd mocht worden.

Dit jaar werd er gekozen voor locatie De Haendert in Tegelen. Erg goed bereikbaar door de ligging bij Station Tegelen.

De culinaire invulling was in handen van Lucker catering, zij verraste iedereen met de Italiaanse, Spaanse en Limburgese thema buffetten. Nadat iedereen goed gegeten had was het tijd voor wat actie.

De band ‘Groove it or Move it’ kreeg alle voetjes van de vloer.  Een geniale coverband met een bezetting waar de muziekwaliteit vanaf druipt  met bijna alle bandleden van (zoemaar) wisten met hun Nederlandse genre iedereen te verrassen. En natuurlijk wilde iedereen een herinnering aan deze memorabele avond, dit kan je toevertrouwen aan het Polaroid meisje. Zij legde de mooiste momenten vast met een ouderwetse Polaroid camera.

Opdrachtgever: Stichting Speciaal Onderwijs
Locatie: De Haendert, Tegelen

SSOmerfeest 2013

SSOmerfeest 2013

Een nieuwe Koers voor Stichting Speciaal Onderwijs Noord- en Midden Limburg, daar hoort natuurlijk een personeelsfeest bij. De locatie moest voor alle 6 de vestigingen goed bereikbaar zijn, hierdoor werd gekozen voor De Bongerd in Beesel. Drie verschillende ruimtes die met elkaar in verbinding stonden werd als zeer prettig ervaren. De danszaal, de binnentuin waar gebarbecued werd en waar gezellige zitjes stonden en het café waar je terecht kon om rustig te kletsen met de collega’s

‘DJ get a Job’ kreeg de taak om de genodigden alvast warm te maken voor RockGirlRemix, een energieke feestband die weet hoe ze een tent op de kop moeten zetten.

Het was een warme, zwoele zomeravond. Een personeelsfeest om nooit te vergeten!

Opdrachtgever: Stichting Speciaal Onderwijs
Locatie: De Bongerd, Beesel


Taalcoaches

Taalcoaches

Het project Taalcoaches wordt afgerond en dat moet feestelijk gevierd worden

In samenwerking met een werkgroep vanuit Vluchtelingenwerk heeft Nina Bellen de organisatie van deze feestelijke bijeenkomst mogen organiseren. Locatie was het prachtige Bonbonnière in Maastricht.

De bijeenkomst moest alle 250 genodigden van de taalcoaches, vluchtelingen tot de gemeente bestuurders aanspreken.

Door middel van het muziektheater ‘As I Left my father’s place’, de film ‘Vraem Luuj‘ van Sergej Kreso, persoonlijke verhalen van de vluchtelingen en de ‘Ik hou van Nederland’ quiz werd het een feestelijke bijeenkomst voor iedereen.

Natuurlijk werd de avond afgesloten met een gezellige borrel.

Opdrachtgever: Vluchtelingenwerk
Locatie: Bonbonnière, Maastricht