Keuzeprogramma

Een dag precies op maat voor jou samengesteld, wat wil je nog meer? 

Het voor iedereen goed doen blijft een uitdaging. Voor een gezelschap waarbij de interesses heel erg uit elkaar liggen kan een keuzeprogramma de oplossing bieden. 

Tenslotte vindt niet iedereen het leuk om biertjes te drinken tijdens een bierproeverij of een taart te bakken bij een taart workshop. Stel je eigen programma samen waar iedereen zelf uit kan kiezen.

Gemeente Leudal en College Den Hulster maakte al eerder gebruik van het keuzeprogramma. Bij beide groepen was de speciaal bierproeverij erg populair...Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Den Hulster Keuzeprogramma

Den Hulster Keuzeprogramma

De Jubilarissendag van Den Hulster
Een dag die in teken staat van de Jubilarissen en waar iedereen (130 personen) een activiteit kunnen doen die ze leuk vinden.

Wij zeggen dan in koor; 'No problemo!' Al snel hadden we in goed overleg een passend keuzeprogramma samengesteld, bestaande uit; een Speciaal Bierproeverij, Baantjer in Venlo, WildART Workshop, een overheerlijke chocolade workshop, stadswandeling en een bezoek aan het mooie Stadskantoor van Venlo.

Maar natuurlijk werden eerste de Jubilarissen in het zonnetje gezet. Dat werd gedaan bij Beej Benders waar alle genodigden ontvangen werden met een heerlijk stuk Limburgse vlaai en lekkere koffie en thee.

En dan konden de Jubilarissen zich schrap gaan zetten, want ze werden door middel van filmpjes, gedichten, foto's en teksten flink door het slijk gehaald, zoals dat zich hoort, natuurlijk op een leuke manier en vol waardering.

Na de presentaties werd Beej Benders omgetoverd en kon iedereen genieten van een heerlijke lunch, met genoeg variatie tussen halal, glutenvrij en alle andere dieetwensen.

Nadat iedereen lekker gegeten had werden de groepen verdeeld en kon iedereen naar de locatie war de activiteit plaats vond. Een activiteit die paste bij de eigen interesses. 

Kleine reactie  deze geheel georganiseerde dag:

'Hoi Nina,

heb verschillende mails ontvangen met bedankjes voor de leuke dag en op de dag zelf lieten veel mensen me nog weten dat men zich goed geamuseerd had. Helemaal prima dus!

Ik ben ook tevreden en zeer te spreken over de samenwerking met jou.
Complimenten voor de verzorging van tevoren en op de dag zelf. Top!'


Opdrachtgever: Den Hulster
Locatie: Beej Benders