Jubileum

Een bedrijfsjubileum te vieren? Gefeliciteerd!
Dat kan zijn een papieren, houten of tinnen jubileum. In alle gevallen reden genoeg om een feestje te organiseren. Een mooi moment om even terug te kijken, maar vooral om weer vooruit te kijken! Op naar het volgend jubileum, maar eerst even deze goed vieren. Iedereen die het mogelijk heeft gemaakt in het zonnetje zetten zodat er weer met een frisse blik vooruit gekeken kan worden naar het naderende gouden jubileum. ;-)
Er zijn legio manieren om het jubileumfeest te vieren. Dat kan zijn met een stuk Limburgse vlaai bij de koffie in de pauze of met het hele bedrijf 3 weken naar New York. Maar natuurlijk ook alles wat daartussen valt.

Eerder vroeg Studio Denk (de beroemde ontwerpers achter onze huisstijl) onze hulp bij de organisatie van hun 10 jarig jubileum. Drie woorden; Koningslust + circustent + caravan artiesten = Formule voor het perfecte Studio DENK jubileum feest. Wij helpen graag bij het vinden van jullie juiste formule om een onvergetelijk jubileum feest te organiseren. Het feest dat precies aansluit op het karakter van het bedrijf. 

Voor meer informatie over het jubieum feest van Studio Denk, klik op de foto.Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

20 jaar getrouwd

20 jaar getrouwd

De wei bij de Hertog Jan proeverij is het festivalterrein. Een mooi gedecoreerde stretcht tent staat midden op het veld, erom heen liggen strobalen, Perzische tapijten en alles is versierd met bloemen en lampionnen.

De genodigden hebben een ticket en polsbandje via de post ontvangen. Het toegangsbewijs voor het festival dat de geschiedenisboeken ingaat!

De Vip gasten worden ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. Overdag hebben jullie alle tijd om met de Vip gasten lekker te genieten, echte quality time. De kinderen rennen door we de wei en er liggen oudhollandse spellen waarmee ze zich vermaken.

Terwijl jullie gezellig aan het bijkletsen zijn met de Vip gasten is Maurice Arends aan het live koken. De lange tafel wordt mooi aangekleed en als het diner klaar is worden jullie groepen om plaats te nemen aan de sfeervolle gedecoreerde tafel. Natuurlijk wordt er eerst geproost met prosecco. Elke moment is wel een plaatje waard, je mag je telefoon pakken om een foto te maken, maar natuurlijk is er ook een fotograaf aanwezig om deze mooie momenten vast te leggen.

De geur van verse koffie komt jullie tegemoet, de barista pakt uit met heerlijke koffie, de Vip gasten kunnen genieten van de beste koffie. Ook als rond 20:00 de avondgasten arriveren kunnen ze genieten van een heerlijk verse bakkie.

Op het terrein zijn verschillende muzikanten aan het jammen als de avondgasten binnendruppelen. Er mag al gedanst worden! Dan neemt de DJ het van de muzikanten over en begint direct met een nummer waar je al niet meer stil op kunt blijven staan. Het polaroid meisje loopt rond om deze mooie momenten vast te leggen. Bij de tent hebben zich twee gezellige foodtruck verzameld. Alleen de geur doet je al watertanden. Even een hapje eten bij de vuurkorf en dan dansen tot in de laatste uurtjes.

Huizenaar Kappers

Huizenaar Kappers

Huizenaars Kappers bestaat 5 jaar en dat mag gevierd worden! Stadt Wessem van Rederij Cascade ligt klaar om jullie een avond mee varen te nemen.

De boot is sfeervol aangekleed en DJ Maarten zal ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan! Het wordt een avond op de mooie Maas om nooit te vergeten!

Studio Denk 10 jaar

Studio Denk 10 jaar

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van Studio Denk moest er natuurlijk een groot feest georganiseerd worden. De mannen van Studio Denk zijn ontzettend creatief en houden wel van een ‘even-net-wat-anders’ sausje.

De locatie voor het feest werd dan ook plaatselijke voetbalvereniging in Koningslust, het plaatsje waar de jongens 10 jaar geleden zijn begonnen.

Alles klopte; de kleurrijke tent, de sfeervolle verlichting, de hilarische act uit Vlaanderen, de baractiviteiten, de overheerlijke hapjes en de goedgehumeurde,- dansende genodigden. Het was een avond waar nog lang over nagepraat is en die de mannen van Studio Denk nooit zullen vergeten. Een feest waar je bij had moeten zijn!

Opdrachtgever: Studio Denk
Locatie: Voetbalvereniging Koningslust