Jubileum

Een bedrijfsjubileum te vieren? Gefeliciteerd!
Dat kan zijn een papieren, houten of tinnen jubileum. In alle gevallen reden genoeg om een feestje te organiseren. Een mooi moment om even terug te kijken, maar vooral om weer vooruit te kijken! Op naar het volgend jubileum, maar eerst even deze goed vieren. Iedereen die het mogelijk heeft gemaakt in het zonnetje zetten zodat er weer met een frisse blik vooruit gekeken kan worden naar het naderende gouden jubileum. ;-)
Er zijn legio manieren om het jubileumfeest te vieren. Dat kan zijn met een stuk Limburgse vlaai bij de koffie in de pauze of met het hele bedrijf 3 weken naar New York. Maar natuurlijk ook alles wat daartussen valt.

Eerder vroeg Studio Denk (de beroemde ontwerpers achter onze huisstijl) onze hulp bij de organisatie van hun 10 jarig jubileum. Drie woorden; Koningslust + circustent + caravan artiesten = Formule voor het perfecte Studio DENK jubileum feest. Wij helpen graag bij het vinden van jullie juiste formule om een onvergetelijk jubileum feest te organiseren. Het feest dat precies aansluit op het karakter van het bedrijf. 

Voor meer informatie over het jubieum feest van Studio Denk, klik op de foto.Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Huizenaar Kappers

Huizenaar Kappers

Huizenaars Kappers bestaat 5 jaar en dat mag gevierd worden! Stadt Wessem van Rederij Cascade ligt klaar om jullie een avond mee varen te nemen.

De boot is sfeervol aangekleed en DJ Maarten zal ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan! Het wordt een avond op de mooie Maas om nooit te vergeten!

Studio Denk 10 jaar

Studio Denk 10 jaar

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van Studio Denk moest er natuurlijk een groot feest georganiseerd worden. De mannen van Studio Denk zijn ontzettend creatief en houden wel van een ‘even-net-wat-anders’ sausje.

De locatie voor het feest werd dan ook plaatselijke voetbalvereniging in Koningslust, het plaatsje waar de jongens 10 jaar geleden zijn begonnen.

Alles klopte; de kleurrijke tent, de sfeervolle verlichting, de hilarische act uit Vlaanderen, de baractiviteiten, de overheerlijke hapjes en de goedgehumeurde,- dansende genodigden. Het was een avond waar nog lang over nagepraat is en die de mannen van Studio Denk nooit zullen vergeten. Een feest waar je bij had moeten zijn!

Opdrachtgever: Studio Denk
Locatie: Voetbalvereniging Koningslust