Markten

Wij zijn van alle markten thuis! En daarom organiseren we ook markten.

Al verschillende jaren mogen we de Vastelaovesmert in Venlo organiseren. Een waar succesformule! Alles voor de vastelaovend is er te koop onder het genot van de muzikale klanken van verschillende joekskapellen. Mocht je interesse hebben om op de markt vastelaovend spullen te verkopen of muziek te maken neem vooral contact op. Wellicht hebben we nog een plekje voor je vrij.

Mocht je alle markten aan het afschuimen zijn omdat je hulp nodig hebben bij de organisatie van een ander soort markt zoals een foodtruck markt of een kerstmarkt of een ik-weet-niet-wat markt, neem contact met ons op.Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

De Snoepwinkelmarkt

De Snoepwinkelmarkt

De Snoepwinkelmarkt is nu maandelijkse geopend! Lekker wat snuffelen tussen leuke meuk of genieten van live muziek met een hapje en drankje.

Of lees jij dit nu en denk je, ik wil er ook bij zijn met mijn leuke meuk, neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mailtje naar nina@ninabellen.nl en wij zullen je verder helpen of informeren.

DE SNOEPWINKELMARKT ISM GRENSWERK
9 september 2018
13:00 - 17:00
https://www.facebook.com/desno...

GrensMarkt-123.jpeg#asset:3843


Foodtruckmarkt

Foodtruckmarkt

Vastelaovesmert

Vastelaovesmert

Een jaarlijks terugkerend evenement, de ‘Vastelaovesmert’ in Venlo. De markt is sfeervol aangekleed en verschillende kraampjes bieden vastelaovend artikelen aan. Tevens zijn er live optredens. De vastelaovesmert is inmiddels een begrip geworden in de Venlose binnenstad. Vanaf 12.00 uur is er op de Nieuwstraat van alles te vinden voor de carnavalsvierder. Van maskers tot hoedjes, van schmink tot uniformjassen. Veel attributen en speciale carnavalsstoffen, nieuw en gebruikt.

Wil je ook een kraam huren? Dat is mogelijk!

Op 14 januari 2024 vindt de 12de editie van de Vastelaovesmert plaats.
Ben jij er dit jaar bij?
Dan mag je me een mail sturen met de volgende gegevens.

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Aantal kramen:

Voorkeur plaats:

De 12de editie gaat weer nog joeksiger worden!

Vorig jaar hebben we al mogen proeven aan de combinatie met de Boerezondaag van Jocus. Deze samenwerking wordt voortgezet.

De Kwante Kaketoe zal op 14 januari haar receptie hebben in de Dominicanenkerk. Op het Dominicanenplein komen foodtrucks te staan, er zal live muziek zijn in verschillende kroegen en de Joekskapellen zullen de vastelaovesmert zoals vanouds voorzien van de joeksige sfeer.

In de bijlage vinden jullie de nieuwe plattegrond.

Kosten voor de kramen (3 meter) blijven hetzelfde als vorig jaar 39,50 excl. BTW | 47,80 incl BTW per kraam.

Bekijk hier welke plekken nog vrij zijn. De gele kramen zijn al gereserveerd.

Nina Bellen organiseert jaarlijks de Vastelaovesmert in opdracht van Venlo Partners.

Opdrachtgever: Venlopartners
Locatie: Venlose binnenstad