Teamuitje Venlo

Teamuitje in Venlo of omgeving. Sommige bedrijven zijn zo groot dat je naast een bedrijfsfeest ook met het team op stap gaat, het teamuitje! Gezellig met je directe collega’s de hort op. Naast dat een teamuitje (bij Nina Bellen ;-)) heel gezellig is, voegen ze ook nog waarde toe! Te beginnen bij:

1. Bij een teamuitje leer je je directe collega’s beter kennen. Misschien zit je al jaren naast elkaar te werken en zie je je collega vaker dan je eigen partner. Wat weten je echt van elkaar? Even weg van kantoor en in een andere omgeving doet wonderen. (Vooral een uitje van Nina Bellen doet wonderen)

2. Een teamuitje verbetert de teamspirit! Beetje competitie bij een activiteit doet het altijd goed. Het zorgt voor nog meer verbondenheid. En laten we bij Nina Bellen nu heel veel uitjes hebben waarbij de teamspirit versterkt wordt!

3. Een teamuitje is een erg goede beloning voor het harde werken. En geloof het of niet, maar naar een gezellige en ontspannen middag of avond (of nacht J) met de collega’s voelt iedereen zich gewaardeerd en gaan met nieuwe energie terug aan de slag. (uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Op een woensdagavond een Ik hou van Holland quiz is leuk, maaaaarrr…. De energie laat dan vaak even op zich wachten. Mocht je vragen hebben over hoe dat komt? Laten we dan zeggen, probeer het gewoon eens)

4. Zo kunnen we nog 100 redenen bedenken waarom een teamuitjes goed is om te doen, maar alles begint bij DOEN.

Het advies dat we kunnen geven, we hebben ontzettend veel uitjes op deze website staan. Kijk gerust even rond en als we kunnen helpen horen we het graag. Hierbij alvast een selectie van een paar erg leuke teamuitjes. Klik hier voor een teamuitje in Venlo of omgeving.

Een aantal voorbeeldenBenieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons