Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje in Venlo en omgeving. De organisatie hiervan is toevallig een van onze specialiteiten. Of het nu voor 5, 500 of 1000 personen is.

Wist je trouwens dat de geschiedenis van het bedrijfsuitje in Japan ligt? In Japan waren werkweken van honderd uur heel gewoon en veel werknemers werkten zich letterlijk kapot. Bedrijven realiseerden zich al snel dat ontspanning van groot belang was. Het principe "work and play" is dan ook een Japanse uitvinding dat naar de rest van de wereld is uitgewaaid. Misschien gaat het te ver om te zeggen dat het bedrijfsuitje het leven heeft gered van veel Japanners maar toch is dat niet zo ondenkbaar.

En het principe heeft ook Venlo en omgeving bereikt!
We hebben veel stadsspellen, workshops, dinerspellen, stadswandelingen, quizzen en meer, veel meer. Een bedrijfsuitje organiseren is een hele uitdaging. Sommige collega's zijn heel kritisch en je wilt het tenslotte voor iedereen goed doen.

De personeelsvereniging van de GGD heeft eerder onze hulp ingeroepen. Benieuwd hoe we dat gedaan hebben? Klik op de foto voor meer informatie.

De HAS opende een nieuwe vestiging in Venlo. Om de medewerkers kennis te laten maken met de vele mooie bedrijven die we in Venlo hebben organsieerde we bedrijfsbezoeken. Voor meer informatie over het bedrijfsuitje klik op de foto.

Is het playtime voor jullie bedrijf en zijn jullie opzoek naar een bedrijfsuitje? Een keuzeprogramma van verschillende activiteiten of juist een kijkje in de keuken van een ander bedrijf? Wij helpen graag bij de organsiatie van de juiste invulling en uitvoering voor een geslaagde dag!Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Bedrijfsuitje Gemeente Leudal

Bedrijfsuitje Gemeente Leudal

Elke jaar organiseert de PV van Gemeente Leudal de 'Leukste dag van het jaar!'. Deze keer was Nina Bellen benadert om deze dag samen te stellen. 
De 'Leukste dag van het jaar' moest voor alle 70 collega's leuk zijn. Daarom werd er gekozen voor een keuzeprogramma. Iedereen had de keuze uit 6 verschillende activiteiten. In de ochtend mochten ze een activiteit doen en in de middag. De keuze bestond uit een taartworkshop, escape room, het stadsspel Baantjer in Venlo, de WildArt Workshop, urban golf en een bierproeverij.(met als verzoek de bierproeverij niet in de ochtend al in het keuzeprogramma te verwerken) 
Een divers keuzeprogramma voor iedereen wat wils. Het ontvangst met koffie en echte Limburgse vlaai en het lunchbuffet werd georganiseerd bij Cafe Central. 

De kunstwerken van WildArt heeft Nina Bellen persoonlijk afgeleverd bij Gemeente Leudal. Tijdens het afleveren werd er nogmaals aangegeven hoe erg iedereen van de dag genoten heeft. Mocht je denken, dat geloof ik niet van een website, mag je natuurlijk Gemeente Leudal altijd bellen om het te checken. (vraag dan naar Loes Dorsers)

Opdrachtgever: Personeelsvereniging Gemeente Leudal
Locatie: Café Central, Binnenstad Venlo

Bedrijfsuitje HAS

Bedrijfsuitje HAS

De HAS (Hoge Agrarische School) heeft een nieuwe vestiging in Venlo. Een mooi moment om met alle medewerkers uit Den Bosch een bezoek te brengen aan Venlo. In overleg heeft Nina Bellen een en passend programma gemaakt voor alle 200 medewerkers.

Voor de medewerkersdag verzamelde we in Arcen om met een boot de entree te maken in Venlo. Tijdens de boottocht kon iedereen genieten van het mooie uitzicht en een heerlijk kopje koffie en Limburgse vlaai. Aangekomen in Venlo hebben we door de stad gelopen om vervolgens bij de nieuwe locatie van de HAS een kijkje te nemen. Daarna kon iedereen op eigen gelegenheid door de stad verkennen. De medewerkers hadden 

OP de bootbegon met een boottocht over de Maas. Zo zagen Venlo vanaf het water en de mooie omgeving die  bedrijfsbezoeken naar New Tricious, Vitelia, Tasty Tom en Gipmans. Na de bedrijfsbezoeken kwamen alle groepen bij The Scelta Institute bij elkaar waar ze heerlijk gegeten hebben.

Nina Bellen was verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding en organisatie van de medewerkersdag. Van het uitzoeken van de bedrijven voor de bedrijfsbezoeken tot de locatie van diner.

Opdrachtgever: HAS Venlo
Locatie: The Scelta Institute, Venlo

PV GGD Limburg Noord

PV GGD Limburg Noord

De dag beschreven door GGD Limburg Noord medewerker:

“Met 106 personen hebben we deelgenomen aan de jaarlijks terugkerende medewerkersdag van de GGD Limburg Noord. Dit jaar had het bestuur van de Personeelsvereniging de stad Venlo als locatie gekozen. Nina heeft voor ons een programma samengesteld naar onze wensen en haar keuze was prima!.

We hadden 4 activiteiten waaruit een ieder kon kiezen:

–       Crazy Photo-shooting,
–       Wie is de Mol,
–       Flikken Venlo,
–       Stadswandeling

Na een leuke ontvangst door Nina in Café Central, hartje centrum, zaten we al snel aan een heerlijk stukje vlaai en koffie en thee.

Daarna werden de 3 spellen uitgelegd en begaven de groepen zich richting stad om daar de verschillende opdrachten uit te voeren. We werden op de proef gesteld betreffende onze creatieve en overlevingskwaliteiten. Daarnaast leerden we de stad ook nog beter kennen.

Na afloop van de spellen hadden we ruimte om een terrasje te pikken in het heerlijke zonnetje om vervolgens te horen wie de prijswinnaars van de spellen waren. Ludieke prijsjes leverden heel wat gelach op.

Na een heerlijk verzorgd diner toog nog een select gezelschap richting kroeg.

We hebben een zeer geslaagde middag en avond gehad en we zijn zeer te spreken over de organisatie en de afhandeling. Nina: chapeau en dank je wel!!”.

Opdrachtgever: Personeelsvereniging GGD Limburg Noord
Locatie: Café Central, Binnenstad Venlo