Coronaproof

stadswandeling cock & dick

Voor wie Cock & Dick kennen, do we need to say more? Voor mensen die ze niet kennen. Ze zijn bekend en berucht in Venlo. Door evenveel mensen geliefd als gehaat. Dat komt doordat ze zeggen wat ze denken en doen wat ze zeggen.

‘Met hun door de stad Venlo lopen is altijd anders!’

Cock & Dick laten je de stad Venlo ontdekken, maar vertellen ook de insider weetjes van de stad. Van Venlose schandalen tot de laatste gossip. Je komt dingen te weten die je bij een normale stadswandeling niet hoort.
Cock, biljart kampioen en horecamagnaat. Is niet meer de jongste, maar daar wil hij niks van horen. Al merk je dat wel aan zijn loopsnelheid.
Dick, kunstenaar en Feng Shui expert. Groot en altijd in het zwart gekleed, zweeft hij door de stad. Een en al mystery straalt deze jonge knaap uit. (Dit moeten we van hem opschrijven, zelf hadden we het gedeelte ‘jonge knaap’ weggelaten) Deze stadswandeling is voor iedereen die in is voor een lolletje en het leven niet zo serieus neemt.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Stadswandeling Cock & Dick = Coronaproof

De stadswandeling Cock & Dick is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. De stadswandeling Cock & Dick is mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. De richtlijnen tijdens de uitjes:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
  • Houdt 1,5 meter afstand

Klik hier voor het totaal overzicht van onze richtlijnen.

Hoe gaat de Stadswandeling met Cock & Dick?

Cock & Dick ontvangen jullie in het centrum van Venlo. Vanuit het startpunt gaan jullie de stad verkennen. Welke route er gelopen wordt, geen idee… Waar ze op dat moment zin in hebben. Maar natuurlijk kun je proberen verzoekjes in te dienen. Een ding weten we zeker, je leert dingen over Venlo die zelfs echte Venlonaren nog niet wisten. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Mochten jullie langer willen kan dat ook, maar dan moet er toch echt even gepauzeerd worden, want Cock trekt het anders niet.

Voor welke groepen is Stadswandeling met Cock & Dick leuk?

De stadswandeling met Cock & Dick is leuk voor groepen die graag meer leuke feitjes willen weten over de stad. Voor mensen die Venlo denken te kennen, tot de groepen die voor het eerst in Venlo zijn. Ze passen zich aan voor zover het kan. Ook voor mensen die iets langzamer lopen passen ze zich aan. Mensen die een flinke looppas hebben moeten zich aanpassen aan het tempo van Cock & Dick

Wat adviseert Nina Bellen?

Aanrader! Wil je de stad leren kennen en meteen de laatste gossip weten, dan is deze stadswandeling perfect! Kwats en flauwekul maar ook nog wat opsteken van de stad. Top combinatie. Als je deze dag met een ochtendhumeur uit bed bent gestapt dan zorgt deze wandeling ervoor dat hier helemaal niks meer van te merken is. Plezier gegarandeerd bij deze stadswandeling!

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen de Stadswandeling?

Een natje en een droogje onderweg? Het kan allemaal. De stadswandeling is ook mogelijk in combinatie met een high tea, lunch, diner of ontvangst met koffie en gebak. Wat jullie willen, waar jullie willen. Bij het kopje ‘locaties’ staan de verschillende horecazaken waar we mee samenwerken, daar staan alle mogelijkheden om de stadswandeling mee uit te bereiden. En anders geven Cock & Dick nog wel een paar tips.
Het is mogelijk om bij Niej-York (een van de zaken van Cock) te starten met een heerlijk bakje koffie en een vlaai die nog net niet over de datum is voor € 5 euro p.p.

Wanneer is de stadswandeling met Cock & Dick leuk om te doen?

De stadswandeling speelt zich buiten af, waardoor het vooral leuk is bij mooi weer. Mocht je het in de winter willen doen is dat ook geen probleem. Je kunt je tenslotte kleden voor koud weer en een paraplu meenemen bij regen. En buiten het weer om zorgen Cock & Dick ervoor dat de stadswandeling een groot feest wordt!

Let op! Deelname aan de Cock & Dick stadswandeling is geheel op eigen risico! Gelieve tijdens de wandeling Cock en Dick niet te voederen!

Wil je je al voorbereiden op Cock en Dick en met vrienden de voorpret delen bekijk de wekelijkse filmpjes van Cock en Dick op: www.venloinbeeld.nl

Waarom Nina Bellen?

  • Wij doen niks liever dan jou helpen om de meest geschikte activiteit te vinden!
  • Een voorstel op maat kost niks bij ons, helemaal gratis.
  • We werken transparant. Geen verrassingen voor of achteraf.
  • Wij willen niks liever dan dat jij een leuke dag hebt waar je nog graag aan terug denkt!
  • We werken samen met lokale ondernemers die de stad kennen.


Duurt ongeveer 1,5 uur

5 – 15 personen : 250.00 16 of meer personen : 15.00 p.p.

Min. aantal personen: 2 Max. aantal personen: 40

Bij dit uitje is inbegrepen: Stadsgidsen Cock & Dick Prijs is inclusief BTW

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Loft 23 Lanterna De Blauw Trap Café Central

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai mogelijk vanaf 5.00 p.p. High Tea mogelijk vanaf 17.50 p.p. Lunch mogelijk vanaf 11.50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf 15.70 p.p. Diner mogelijk vanaf 22.50 p.p. BBQ mogelijk vanaf 22.50 p.p. Borrelhapjes 5.00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Locaties voor Stadswandeling Cock & Dick

Loft 23

Horeca

Lanterna

Horeca

De Blauw Trap

Meeting point

Café Central

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

stadswandeling baantjer in venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Venlo.

Lees meer

dorpswandeling baantjer in arcen

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Arcen!

Lees meer

hunting season

Stadsspellen / min. 10 personen

Rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan, het gebeurt allemaal!

Lees meer

the mix quiz

Quizzen / min. 15 personen

De leukste onderdelen van de alle spellen in 1 quiz!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.