Brouwersplaats

Gelegen in dé uitgaansstraat van Venlo ligt Brouwersplaats of terwijl midden in 'hertje' (hartje) Venlo. Brouwersplaats is een sfeervol, eigentijds en industrieel speciaalbier café. Binnen is het gezellig zitten en heb je keuze uit een groot assortiment speciaalbieren gecombineerd met een uitgebreide borrelkaart!

Uit ervaring weten we dat een keuze maken dan moeilijk wordt, maar de bediening helpt je er graag bij. En soms is het ook goed om je te laten verrassen met al het lekkers. Mocht je nog nooit een friet ei hebben gehad dan is dit het moment om er een te proeven. De meeste Venlonaren zijn erg weg van, maar mocht je het niks vinden kan je het weg spoelen met een biertje ;-).

Brouwersplaats heeft naast het sfeervolle cafe dat zeer geschikt is voor een borrel een ontzettend mooie binnenplaats. De binnenplaats leent zich perfect voor een bbq, borrel of een buitenvergadering. Naast de verrassende binnenplaats hebben ze een vergaderruimte. Deze kun je bereiken door de brede trap in het cafe. Een intieme ruimte zeer geschikt voor een ontvangst, prijsuitreiking, quiz of vergadering. Het heeft alle faciliteiten die ervoor nodig zijn, zelf een eigen bar!

Brouwersplaats & Nina Bellen
Samen met Brouwersplaats maken we graag je dag compleet. Een activiteit in combinatie met een gezellige borrel of vergadering. Klik hier voor een overzicht met de vele mogelijkheden van Brouwersplaats.

Hoe kom je bij Brouwersplaats? 
Brouwersplaats ligt aan de Parade 5, 5911 AC Venlo. Klik hier voor de route.

Overzicht van betaalde parkeerplaatsen in Venlo vind je hier. Wil je iets meer aan je conditie doen en daarbij geld besparen, vind je hier het overzicht voor parkeerplaatsen waar je niet hoeft te betalen. Moeten we er wel bij zeggen dat het soms goed zoeken is...

EXTRA: Parkeertip uit eigen ervaring In Venlo hebben we de laatste tijd een luxe probleem. Er zijn te weinig parkeerplaatsen voor het aantal bezoekers. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Wil je toch op tijd komen adviseren we je iets eerder te vertrekken. 

Wat vinden andere van Brouwersplaats?
Ben je toch nog nieuwsgierig wat andere mensen van Brouwersplaats vinden? Bekijk hier de ervaringen van andere mensen. Wij weten dat het goed is ;-)

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Uitjes op of bij deze locatie

I Love The 90's quiz

Quizzen / min. 15 personen

Een sprongetje terug in de tijd! Met Captain Jack, de gameboy en gabbertje!

Go Venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Tofste budgetuitje! Go Venlo!

Pubquiz

Quizzen / min. 15 personen

De gezelligste Pubquiz van Venlo!

Flikken Venlo

Stadsspellen / min. 15 personen

Er is een moord gepleegd maar de politie tast in het duister...

Hunting season

Stadsspellen / min. 10 personen

Rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan, het gebeurt allemaal!

Ik Hou Van Holland quiz

Quizzen / min. 15 personen

De traditionele ‘Ik Hou van Holland’ quiz!

Wie is de Vos?

Stadsspellen / min. 10 personen

Geïnspireerd op het populaire tv-programma Wie is de Mol?

Lasergame - The Godfather

Stadsspellen / min. 10 personen

I'm gonna make you an offer you can't refuse...

Stadswandeling Cock & Dick

Stadsspellen / min. 5 personen

De stadswandeling met Cock & Dick is geheel op eigen risico!