Coronaproof

stadswandeling baantjer in venlo

Sjraar de Maas is vermoord! Jullie gaan op onderzoek uit! Rechercheur de Cock is zijn dossier verloren en jullie krijgen het in handen. Lukt het jullie om de moord op te lossen?

'Een ontdekkingstocht door Venlo!'

De dader, het plaats delict en andere details over deze moord zijn te achterhalen in de binnenstad van Venlo. Het Baantjer in Venlo stadsspel is geïnspireerd op de traditionele stadswandeling. Jullie ontdekken de leukste en mooiste plekjes van Venlo terwijl jullie de moord op Sjraar oplossen. Lukt het jullie de moordenaar de achterhalen?

Baantjer in Venlo = Coronaproof

Het spel Baantjer in Venlo is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Het Baantjer in Venlo spel is mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM.

Mocht de mogelijkheid er zijn om het ontvangst buiten te doen, gaat daar de voorkeur naar uit. De richtlijnen tijdens de uitjes:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
  • Houdt 1,5 meter afstand

Klik hier voor het totaal overzicht van onze richtlijnen.

Hoe verloopt Baantjer in Venlo?

Het verloren dossier is gevonden bij Café De Locomotief in Venlo. Daar mogen jullie het dossier afhalen en op onderzoek uitgaan. Er zijn drie verdachten opgepakt, zij beweren allemaal een waterdicht alibi te hebben. Onderzoek samen met je team of deze alibi’s wel zo waterdicht zijn als dat ze lijken.
Het stadsspel Baantjer in geïnspireerd op de stadswandeling van het VVV-kantoor. Tijdens het nalopen van de getuigengeschriften en het controleren van het plaats delict ontdekken jullie de uniekste en mooiste plekjes van Venlo.
Bij het spel zit geen begeleiding, de materialen mogen afgehaald en ingeleverd worden bij cafe de Locomotief. Dat heeft als bijkomend voordeel dat jullie zo lang over het spel kunnen doen als jullie willen. Tussendoor een terrasje pakken of combineren met een wijnproeverij? Het kan allemaal.

Voor welke groepen is Baantjer in Venlo leuk?

De stadswandeling Baantjer is leuk voor groepen met een kleiner budget. Het spel kan in meerdere groepen gespeeld worden, met maximaal 10 personen in 1 groep. De route is voor elke groep hetzelfde, maar door steeds 10 minuten tussen het vertrek van de groepen te laten zitten voorkom je dat jullie elkaar tegen komen.
Baantjer in Venlo is een ontdekkingstocht door Venlo. Voor bezoekers van Venlo, maar ook voor de echte Venlonaren. Op een speelse manier ontdek je de historische plekken en ervaar je de mooie binnenstad van Venlo.
Hierdoor is het spel zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenmiddag.

Waar kan het Baantjer spel gespeeld worden?

In de binnenstad van Venlo speelt het spel zich af. We hebben ook een variant in Arcen! Liever een moord oplossen in Arcen? Kijk naar dorpswandeling Baantjer in Arcen voor de mogelijkheden.

Wat adviseert Nina Bellen?

Leuk stadsspel voor als je een keer wat anders wilt dan een traditionele stadswandeling. Je ontdekt leuke en mooie plekjes. Plekken waar je normaal gewoon langsloopt sta je nu even bij stil. Verder adviseer ik vooral de recensies te lezen van voorgangers ;-)

Is het mogelijk om meer te doen dan het Baantjer in Venlo spel?

Zoals de Cock zelf ook altijd even een borreltje pakt mogen jullie dat natuurlijk ook doen. Vaak een moment om tot inzicht te komen. Jullie mogen zo lang over het spel doen als jullie zelf willen. De Locomotief sluit elke dag rond 01:00/ 02:00 uur, dus tijd genoeg om de moord op te lossen. (De Cock doet er gemiddeld 45 minuten over) Het spel kunnen jullie ook beginnen met een lekker stuk Limburgs gebak, lunch of afsluiten met een diner. Vraag Nina Bellen naar de mogelijkheden en je krijgt gratis een offerte toegestuurd!

Wanneer is het Baantjer in Venlo spel leuk om te doen?

Het spel speelt zich buiten af, dus bij mooi weer is het zeker een aanrader. Mocht het winters weer zijn kan het ook leuk zijn. Je kunt tenslotte een extra onderbroek aantrekken of een alla de Cock hoedje opzetten.

Waarom Nina Bellen?

  • Wij zijn zelf fan van Venlo en willen jullie Venlo optimaal laten beleven.
  • Voorgangers van Baantjer in Venlo zijn enthousiast, lees de recensies ;-)
  • We zijn flexibel. Wil je later beginnen of toch iets eerder, geen probleem.
  • Een offerte aanvragen is gratis!


Duurt ongeveer 2 uur

2 – 10 personen : 80.00

Min. aantal personen: 2 Max. aantal personen: 100

Bij dit uitje is inbegrepen: Koffer met aanwijzingen over de moord Prijs is inclusief BTW

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Loft 23 Lanterna De Blauw Trap Café Central Café de Locomotief

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai mogelijk vanaf 5.00 p.p. High Tea mogelijk vanaf 17.50 p.p. Lunch mogelijk vanaf 11.50 p.p. Lunchbuffet mogelijk vanaf 15.70 p.p. Diner mogelijk vanaf 22.50 p.p. BBQ mogelijk vanaf 22.00 p.p. Borrelhapjes mogelijk vanaf 5.00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Martijn Dekkers vertelt

Hoi Nina,

We hebben een super gezellige middag in de binnenstad van Venlo gehad! Het aanstaande bruidspaar (en de rest van ons gezelschap natuurlijk ook) vond het erg leuk om alles uit te puzzelen om te komen tot het eindresultaat. Ook hebben we plekjes van Venlo gezien waar je normaal niet zo snel komt. Ook details in gebouwen werden extra belicht. Tussendoor hebben we nog een terrasje gepakt en lekker rustig aan gedaan. Met als resultaat een goed speurwerk want de oplossing was goed!
Ik zou dit zeker aan iedereen aanraden. Bedankt voor de goede service!

Groetjes Hanneke en Martijn Dekkers

Vrijgezellendag

Sharona Janssen vertelt

Geslaagd team uitje gehad. Lieve collega's bedankt voor de leuke middag!
Nina Bellen bedankt voor de organisatie

Teamuitje De Zorggroep

Esther Huijs vertelt

De stadswandeling was geslaagd. Dank daarvoor!

Personeelsuitje WAA Groep

Wendy Gubbels vertelt

- Ontvangst: prima
- Activiteit: goed
- Eten: prima
Kortom, een geslaagde middag!

Onderwijsgroep Buitengewoon

Bianca Kasteel vertelt

De Wildart workshop was erg leuk! Allemaal blij met ons kunstwerk...Dick is echt een leuke vent! Doet het super!
Venlo is een mooie stad en door het Stadsspel Baantjer in Venlo kom je op mooie plekken, dat was precies de bedoeling. Het duurde wel even, voor we door hadden hoe het spel werkte, omdat er verder geen uitleg bij werd gegeven. Het spel zit wel goed in elkaar! We gaan je zeker aanraden aan anderen. Wij hebben het als heel prettig ervaren! Nogmaals bedankt!

Vriendenweekend

Inge van Hoften vertelt

Het was erg leuk, zit tof in elkaar.

Teamuitje Valuascollege

Ruud Gerards vertelt

We hebben een geslaagde middag gehad!
In eerste instantie vonden we het een beetje vreemd dat je alleen een koffer kreeg en je het verder zelf maar moest uitzoeken. Er zaten in het koffer diverse formulieren en het duurde even voor we doorhadden wat het allemaal inhield en dat er 1 blad bij was waar je mee moest starten. Maar toen dat langzaam duidelijk werd ging je steeds meer op in het spel. Als je met meerdere groepen bent heb je ook nog een competitie element erbij waardoor je extra je best doet. Door het super weer konden we natuurlijk ook geregeld overleggen op een terrasje.
We hebben bij Central ook super lekker gegeten en alles was voldoende aanwezig, echt een aanrader!
Mochten we nog een keer in de buurt een vriendenweekend hebben of een andere gelegenheid dan zullen we zeker nog eens bij jou op de site kijken of we nog een activiteit kunnen doen. Zou zeggen, ga zo door…..

Vriendenuitje

Esther Lenaerts vertelt

Ha Nina,

Het was super gaaf!! De groep was erg enthousiast. Je hebt natuurlijk altijd n paar fanatiekelingen en n paar meelopers. Hahaha. De opdrachten waren niet te makkelijk, maar goed te doen. Erg leuk dat je via deze weg n hele andere kant v Venlo ziet. Top gedaan hoor.
Heel veel succes en ik zal je naam natuuuuurlijk blijven roepen. :-))

Ouderraad BS Natuurlijk

Wilmie Heijnen - Geurtjens vertelt

Hoi Nina,

We vonden het een superleuke activiteit. Hebben plekjes in Venlo gezien die we nog niet kende. En de moord opgelost zoals je weet.
In het begin moesten we er even in komen maar we werden steeds fanatieker! Lekker geborreld bij de Klep en later heerlijk gegeten beej de Buren. Het weer zat mee dus was het een topdag. Dank je.

Groet, Wilmie

Locaties voor Stadswandeling Baantjer in Venlo

De Blauw Trap

Meeting point

Café Central

Meeting point

Lanterna

Horeca

Loft 23

Horeca

Café de Locomotief

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

crazy photo shooting

Stadsspellen / min. 10 personen

Voer de meest gekke, hilarische opdrachten uit met als bewijs een foto.

Lees meer

get the picture

Stadsspellen / min. 10 personen

Doorkruis de binnenstad, op zoek naar de mooiste plekjes van Venlo.

Lees meer

flikken venlo

Stadsspellen / min. 15 personen

Er is een moord gepleegd maar de politie tast in het duister...

Lees meer

lipdub maken

Sportief & Creatief / min. 10 personen

​Shine in een eigengemaakte lipdub-videoclip op jullie favoriete nummer

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.