De Blauw Trap

Café Blauw Trap is een gezellig stadscafé aan de Oude Markt in Venlo. In tegenstelling tot de naam je zult doen verwachten tref je binnen geen blauwe trap aan. De naam stampt uit de tijd dat men een blauwe stenen trap moest beklimmen om boven op de stadsmuur te komen. De muur en trap staan er niet meer, maar daarvoor is de Blauw Trap voor in de plaats gekomen.

Je kunt bij het vriendelijke en gezellige personeel altijd terecht voor een heerlijke lunch en een goed getapt biertje. Op donderdage en vrijdag staat sterrenchef Rita in de keuken, dan worden er overheerlijke Molukse gerechten geserveerd, om te watertanden...

De Blauw Trap leent zich erg goed voor een ontvangst van een stadsspel, een spannende prijsuitreiking of een gezellige quiz.

Een best bewaard geheim is dat er soms op vrijdag, na wat tapkunsten, weleens gekaraoked wordt.

De Blauw Trap & Nina Bellen
Samen met de Blauw Trap maken we graag je dag compleet. Een activiteit in combinatie met een heerlijke lunch, diner of gezellige borrel. Klik hier voor een overzicht met de vele mogelijkheden van de Blauw Trap.

Hoe kom je bij de Blauw Trap?
De Blauw Trap ligt aan de Oude Markt 9a, 5911 HG Venlo. Klik hier voor de route.

Overzicht van betaalde parkeerplaatsen in Venlo vind je hier.
Wil je iets meer aan je conditie doen en daarbij geld besparen, vind je hier het overzicht voor parkeerplaatsen waar je niet hoeft te betalen. Moeten we er wel bij zeggen dat het soms goed zoeken is...

EXTRA: Parkeertip uit eigen ervaring
In Venlo hebben we de laatste tijd een luxe probleem. Er zijn te weinig parkeerplaatsen voor het aantal bezoekers. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Wil je toch op tijd komen adviseren we je iets eerder te vertrekken.

Wil je weten wat andere zeggen over de Blauw Trap?
Ben je toch een beetje nieuwsgierig wat de ervareing van andere mensne is? Voor het gemak hebben we er een linkje voor je bijgezet, klik hier om de mening van voorgangers te lezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 43 55 25 00

of mail ons