Het is de rebelse versie van de golfsport! Geen geruite pantalon maar gewoon in je spijkerbroek. Urban Golf is een toeristische stadswandeling waarbij genieten, beleven en een beetje cultuur centraal staan.

'Een gegarandeerd ‘hole in one’ uitje!'

De traditionele holes zijn vervangen door beelden in de binnenstad die geraakt moeten worden met de golfbal. Maar natuurlijk geen gewone golfbal, maar met de speciale ‘Almost Golf’ bal. Het team dat de minste slagen nodig heeft om het parcours af te leggen wint!

Hoe gaat Urban Golf?

Urban Golf is een toeristische stadswandeling waarbij genieten, beleven en een streepje cultuur centraal staan. In het Julianapark worden jullie ontvangen door een ervaren golfleraar. Na een korte uitleg, om te komen tot de juiste slag, mogen jullie het zelf gaan proberen. Nadat jullie de juiste swing te pakken hebben doorkruisen jullie de binnenstad van Venlo op zoek naar de negen holes. Het team dat de minste slagen nodig heeft om het parcours af te leggen wint de Urban Golf prijs.
Geen etiquette, geen elite, 1 regel: Safety first!

Voor welke groepen in Urban Golf leuk?

Urban Golf is geschikt voor bedrijfsuitjes, netwerkbijeenkomsten, vrijgezellenuitjes en familiedagen. Je kunt het namelijk zelf zo gek maken als je wilt! Al golfend komen jullie langs de mooiste plekjes in de binnenstad van Venlo of het pittoreske Arcen. Op de plattegrond staat een beschrijving van de holes/beelden,waardoor jullie meer informatie krijgen over de kunstwerken/holes.

Waar kan Urban Golf gespeeld worden?

Het spel kan gespeeld worden in de binnenstad van Venlo of in het pittoreske Arcen.

Wat adviseert Nina Bellen?

Niks aan ;-) Kunnen we wel zeggen, maar dat is niet zo. We ontwikkelen alleen spellen die leuk zijn. Het is een relaxt uitje waar je sportief bezig bent, teambuilding aan bod komt en meer ziet van de mooie Venlose binnenstad. Tijd om met elkaar bij te praten of netwerken is er genoeg. Weet je niet zeker of het uitje geschikt is voor je groep? Wij adviseren graag!

Is het mogelijk om meer te doen dan Urban Golf?

Jazeker is dat is mogelijk. Willen jullie starten met een lunch of juist eindigen met een heerlijk diner, alles kan. Mochten jullie ook nog op zoek zijn naar een avondprogramma, zou een dinerspel zoals Moorddiner of een Hup Holland Hup quiz een optie kunnen zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze.

Wanneer is Urban Golf leuk om te doen?

Als het fijn weer is. We hebben laatst een groep gehad die het gedaan hebben terwijl het pijpenstelen regende. Twee van de vier groepen zijn op het overdekt terras gaan zitten en de boel de boel gelaten. De andere twee groepen zijn bikkelhard doorgegaan. Natuurlijk had iedereen van ons een poncho gekregen. Maar zo zie je, het kan wel het is alleen afhankelijk uit welk hout je gesneden bent.

Waarom Nina Bellen?

  • We zijn het organisatie bureau van Venlo ook gevestigd in Venlo.
  • Jou een onvergetelijke dag bezorgen is ons doel en dat begint bij het eerste contact.
  • Wij zijn flexibel.
  • We rekenen geen verborgen administratie kosten voor of achteraf.
  • Wij vinden het leuk om voor jou alles zo perfect mogelijk te regelen!


Duurt ongeveer 2,5 uur

10 – 20 personen : € 27,50 p.p. 21 – 35 personen : € 25,00 p.p. 36 – 50 personen : € 23,50 p.p. 50 of meer personen op aanvraag

Min. aantal personen: 10

Bij dit uitje is inbegrepen: Fototoestellen USB met alle foto’s Fantastische prijzen voor de winnaars Professionele begeleiding Golfset met 'almost' golfballen Groepsfoto afgedrukt opgestuurd BTW

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai Retro € 4,00 p.p. Koffie met vlaai Café Central € 5,50 p.p. Koffie met luxe gebak Café Central € 6,00 p.p. High Tea Café Central vanaf € 19,50 p.p. Lunch Retro vanaf € 7,95 p.p. Lunch Café Central vanaf € 14,50 p.p. Lunchbuffet Café Central € 15,70 p.p. 2-Gangenverrassingsmenu Retro € 20,00 3-Gangendiner Lanterna € 22,50 p.p. 3-Gangendiner Café Central € 23,50 p.p. 3-Gangenverrassingsmenu Retro € 25,00 3-Gangenkeuzemenu Retro € 27,50 p.p. 4-Gangendiner Café Central € 34,00 p.p. BBQ Urban mogelijk vanaf € 13,50 p.p. Borrelplankje mogelijk vanaf € 11,50 Wijnproeverij mogelijk € 15,00 p.p. Bierproeverij mogelijk vanaf € 11,00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 8Myrna Verstappen vertelt

Wij hebben echt een heerlijke dag gehad!

Familiedag

Rick Broekaart vertelt

Het Urban Golf vonden ze allemaal erg leuk en ook erg verassend! Een heel geslaagd concept wat ons betreft.

Familiedag

Robert van der Meer vertelt

De Urban Golf was gezellig en goed geregeld! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s en eten was verder ook prima. Leuk ook dat je er fototoestellen bij had gedaan, we zijn benieuwd!

Personeelsuitje Gilde BT

Ontdek vergelijkbare uitjes

flikken venlo

Stadsspellen / min. 15 personen

Er is een moord gepleegd maar de politie tast in het duister...

Lees meer

wildart workshop

Sportief & Creatief / min. 8 personen

Leef je helemaal uit tijdens deze WildArt Workshop!

Lees meer

klooten spel

Stadsspellen / min. 10 personen

Al klootschietend langs alle mooie plekjes die Venlo te bieden heeft.

Lees meer

crazy photo shooting

Stadsspellen / min. 10 personen

Voer de meest gekke, hilarische opdrachten uit met als bewijs een foto.

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag:

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.