crazy photo shooting

Leg mooie herinneringen of juist ietwat gênante momenten vast tijdens de Crazy Photo Shooting! Het spel is gebaseerd op het populaire tv-programma ‘Crazy 88’ en is een garantie voor buiken die pijn doen van het lachen!

'Lach eens naar het vogeltje!'

Bij dit komisch stadsspel voeren jullie de meest knotsgekke, hilarische opdrachten uit en als bewijs hiervan maken jullie een foto. Het enige wat jullie nodig hebben is een beetje lef en wat creativiteit. Ga de strijd aan met je collega’s, familie of vrienden. We beloven plechtig dat het een dag wordt dat nog lang in het geheugen gegrift zal staan! Wie heeft het meeste durf om deze hilarische opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en wie wint de ‘Crazy Photo Shooting’ prijs?

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Hoe gaat Crazy Photo Shooting?

In hartje Venlo worden jullie ontvangen door een gezellige begeleider van team Nina Bellen. Na de introductie en de teamindeling gaan jullie bewapend met een fototoestel en een berg opdrachten de stad in. Als bewijs dat jullie de opdrachten ook daadwerkelijk uitgevoerd hebben mogen jullie die vastleggen op de gevoelige plaat. Al strijdend ontdekken jullie de meest unieke plekjes van Venlo. Dit spel leidt jullie kriskras door de binnenstad, van het Centraal Station tot aan de famous Venlose frietkraam ‘Pettatte Wiel’. Na 2 uurtjes komen alle groepen weer bij elkaar en worden alle foto's op groot scherm bekeken. Het team dat de meeste punten verzameld heeft wint de Crazy Photo Shooting prijs!

Voor welke groepen is Crazy Photo Shooting leuk?

Crazy Photo Shooting is voor alle groepen leuk. En dat zeggen we niet om je tevreden te stellen, maar omdat het echt zo is. We hebben het spel al vaker gedaan voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Als teambuildingsactiviteit, reünie en introductie van scholen. Het is een spel dat perfect past bij alle groepen. Voor klein tot groot van jong tot oud. Voor mensen die Venlo denken te kennen, tot de groepen die voor het eerst in Venlo zijn.

Waar kan Crazy Photo Shooting gespeeld worden?

Het Crazy Photo Shooting spel kan altijd en overal! Het is mogelijk in de binnenstad van Venlo, het pittoreske Arcen, bij jullie op kantoor, in de bossen. De opdrachten stellen we zo samen dat ze passen bij de omgeving waar het spel plaatsvindt. Zo flexibel als wij zijn, is het Crazy Photo Shooting spel ook!

Wat adviseert Nina Bellen?

Erg leuk spel voor een kleine groep, grote groep, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Alle foto's krijgen jullie toegestuurd zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan de dag. Succes gegarandeerd bij dit uitje!

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen Crazy Photo Shooting?

Jazeker! Het Crazy Photo Shooting spel is ook mogelijk in combinatie met een high tea, lunch, diner of ontvangst met koffie en gebak. Wat jullie maar willen, waar jullie willen. Bij het kopje 'locaties' staan de verschillende horecazaken waar we mee samenwerken, daar staan alle mogelijkheden om het spel mee uit te bereiden. En als je het even niet weet mag je natuurlijk altijd bellen.

Wanneer is het Crazy Photo Shooting spel leuk om te doen?

Het spel speelt zich buiten af, waardoor het vooral leuk is bij mooi weer. Mocht je het in de winter willen doen is dat ook mogelijk. Je kunt je tenslotte kleden voor koud weer en een paraplu meenemen bij regen. Maar eerlijk is eerlijk, het spel is het leukst als de zon schijnt.

Waarom Nina Bellen?

Uhmmm, heb je even ;-) ?

  • Jou ontzorgen is ons levensmotto!
  • We bestaan al sinds 2008.
  • Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We zijn een klein team waardoor we ook snel kunnen schakelen.
  • We zijn flexibel. Kies zelf je starttijd, de duur, inhoud en locatie.
  • We wonen zelf al jaren in (groot) Venlo. We weten wat er te doen is, wat de hippe tenten zijn en waar je zeker moet gaan kijken!
  • We werken transparant. Geen extra administratiekosten voor-, of achteraf.
  • En zo hebben we nog duizend punten ;-) Bellen mag ook altijd!
Duurt ongeveer 3 uur

10 – 15 personen 350,00 excl. BTW
10 – 15 personen 411,40 incl. BTW
16 – 50 personen 22,50 p.p. excl. BTW
16 – 50 personen 27,23 p.p. incl. BTW
51 – 150 personen op aanvraag

Bij dit uitje is inbegrepen: Fototoestellen Fantastische prijzen voor de winnaars Groepsfoto afgedrukt opgestuurd Enthousiaste begeleiding

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central De Blauw Trap Arcen De Maasparel

Dit uitje is uit te breiden met: Prijs winnend team Sodeju spel! Koffie met vlaai High Tea Lunch Lunchbuffet Diner BBQ Borrelhapjes

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Rianne van den Borst vertelt

Hoi Nina, we vonden de activiteit gisteren super, iedereen heeft ervan genoten en vooral heel veel plezier aan beleefd en we hadden goed weer. Het was allemaal super geregeld en het buffet was heerlijk bij Central. Onze complimenten voor de goede organisatie, vele hebben je naam genoteerd voor als ze een keer een leuk uitje willen. Bedankt voor de leuke middag!

Bedrijfsuitje Viecuri

Emmy Verlinden vertelt

Wij hebben allemaal een geweldige middag gehad en iedereen vond het spel leuk.

Familiedag

Steffie Koopmans vertelt

We vonden het erg geslaagd, goed georganiseerd!

Young Business Club VVV

Valerie Peters vertelt

Hoi Nina,

Hartelijk dank voor het mede mogelijk maken van een top avond! Had nogmaals geen idee hoe het spel zou zijn maar was echt top! Reacties waren lovend, dat was nog eens extra leuk! Zo zie je maar, je gevoel laat je bijna nooit in de steek ;).

Bedrijfsuitje Timmermans Tuinmeubelen

Lori Schouren vertelt

Hoi Nina,
Bedankt voor het leuke teamuitje afgelopen dinsdag!
Iedereen heeft het erg leuk gevonden.

Teamuitje De Zorggroep

Locaties voor Crazy Photo Shooting

De Maasparel

Meeting point

Café Central

Meeting point

De Blauw Trap

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

flikken venlo

Stadsspellen / min. 15 personen

Er is een moord gepleegd maar de politie tast in het duister...

Lees meer

stadswandeling baantjer in venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Venlo.

Lees meer

mysterie van venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Venlo gaat gebukt onder een groot mysterie...

Lees meer

hunting season

Stadsspellen / min. 10 personen

Rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan, het gebeurt allemaal!

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.