Ontmoet het team

Wij hebben een levensmotto en dat is jou ontzorgen bij de organisatie van een feest dat de geschiedenisboeken ingaat! Om een kort verhaal lang te maken; Wij gaan geen feestuitdaging uit de weg!

Stacey Boss

Stacey Boss
Enthousiaste begeleider

Hallo! Mijn naam is Stacey Boss en ik ben een van de begeleidsters bij Nina Bellen. Grote kans dat ik straks voor jullie neuzen zal staan! Ik zal even wat meer vertellen over met wie jullie te maken krijgen: ik ben 24 jaar oud en kom uit Venlo. Ik heb toerisme gestudeerd. Verder zijn mijn hobby's rugby, crossbox, reizen en leuke dingen doen met leuke mensen. Waaronder natuurlijk uitjes geven bij Nina Bellen! Zo fanatiek als ik zelf ben met spellen, zo fanatiek ben ik met het geven ervan. Dus tot snel bij Nina Bellen, dan maken we er met z'n allen een top dag van!
Guusje Hazenbosch

Guusje Hazenbosch
Enthousiaste begeleider & Stagiaire

Hoi! Mijn naam is Guusje Hazenbosch. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Venlo. Ik werk met veel plezier als begeleidster bij Nina Bellen! Ik zal jullie wat meer over mezelf vertellen. Ik studeer CO IEMES in Tilburg, wat staat voor Communicatie - International Event, Music & Entertainment studies. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met acteren, dansen en zingen bezig. Daarnaast vind ik het ook ontzettend belangrijk om leuke dingen te doen met vriendinnen en vrienden, zoals op stap gaan of een dagje uit. Daarom vind ik het ook zo leuk om anderen een leuk dagje uit te bezorgen! Hopelijk tot snel bij Nina Bellen!
Stan Dekkers

Stan Dekkers
Enthousiaste begeleider

Ik ben Stan Dekkers, zit op het gymnasium op het Valuascollege en mijn grootste passie is acteren. Ik hoop dat ik hier later mijn werk van kan maken. Verder ben ik echt een mensenmens. Ik hou er ontzettend van om met mensen bezig te zijn en ze te entertainen. Vandaar dat ik het werken bij Nina Bellen zo leuk vind!
Lonneke Frencken

Lonneke Frencken
Enthousiaste begeleider

Hey! Mijn naam is Lonneke. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Venlo. Ik zal jullie even wat meer vertellen over mezelf. Ik studeer Art, Communication & Design op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig en hou ik enorm van sporten, de rest van de tijd ben ik vaak te vinden bij mijn vriendinnen waarmee ik graag erop uit ga! Gezelligheid is voor mij erg belangrijk en doe dan ook altijd mijn best om de uitjes bij Nina zo gezellig mogelijk te maken voor jullie! Hopelijk tot snel!
Liz Custers

Liz Custers
Enthousiaste begeleider

Hey! Mijn naam is Liz Custers. Ik ben 16 jaar oud en kom uit Venlo. Ik volg de opleiding Vormgeven Product, Ruimte & Media op het SintLucas in Boxtel, waarbij ik me vooral veel bezig houd met creatief bezig zijn en nieuwe ideeën bedenken. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met styling en fotografie bezig. Daarnaast ben ik ook graag onder de mensen en hou ik van gezelligheid. Daarom is het werk bij Nina Bellen het ideale werk om jullie een onvergetelijk uitje te bezorgen! Hopelijk tot snel bij een van Nina's leuke uitjes.
Ilse Heldens

Ilse Heldens
Enthousiaste begeleider

Hoi! Mijn naam is Ilse Heldens en ik ben 18 jaar. Mijn hobby's zijn toneel en ik zit al 6 jaar bij toneelvereniging Puur Theater in Reuver. Daarnaast zing ik graag in mijn vrije tijd en hou ik van lekker eten. Ik doe momenteel de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3. Dit is mijn examen jaar. Als ik mijn diploma heb ga ik mijn eigen zaak, Beauty by Illy, beginnen. Ik ben graag onder de mensen, wil graag mensen helpen en mensen blij maken. En door dit werk bij Nina te doen kan ik mensen een gezellige avond bezorgen en zelf heb ik ook veel plezier!
Kom jij ons versterken?

Kom jij ons versterken?
Op zoek naar enthousiaste begeleider

Benieuwd of jij ons team kan komen versterken.
Bekijk vacatures
Nina Bellen

Nina Bellen
Eigenaar

Ja, Nina Bellen heet echt Nina Bellen. Nina Bellen dus.
Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Ontdek onze uitjes

go venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Tofste budgetuitje! Go Venlo!

Lees meer

ik hou van holland quiz

Quizzen / min. 15 personen

De traditionele ‘Ik Hou van Holland’ quiz!

Lees meer

mindful op het werk

Sportieve uitjes / min. 8 personen

Mag ik even je aandacht?

Lees meer

lasergame - the godfather

Stadsspellen / min. 10 personen

I'm gonna make you an offer you can't refuse...

Lees meer