Ontmoet het team

Wij hebben een levensmotto en dat is jou ontzorgen bij de organisatie van een feest dat de geschiedenisboeken ingaat! Om een kort verhaal lang te maken; Wij gaan geen feestuitdaging uit de weg!

Stacey Boss

Stacey Boss
Enthousiaste begeleider

Hallo! Mijn naam is Stacey Boss en ik ben een van de begeleidsters bij Nina Bellen. Grote kans dat ik straks voor jullie neuzen zal staan! Ik zal even wat meer vertellen over met wie jullie te maken krijgen: ik ben 24 jaar oud en kom uit Venlo. Ik heb toerisme gestudeerd. Verder zijn mijn hobby's rugby, crossbox, reizen en leuke dingen doen met leuke mensen. Waaronder natuurlijk uitjes geven bij Nina Bellen! Zo fanatiek als ik zelf ben met spellen, zo fanatiek ben ik met het geven ervan. Dus tot snel bij Nina Bellen, dan maken we er met z'n allen een top dag van!
Guusje Hazenbosch

Guusje Hazenbosch
Enthousiaste begeleider

Hoi! Mijn naam is Guusje Hazenbosch en kom uit Venlo. Ik werk met veel plezier als begeleidster bij Nina Bellen! Ik zal jullie wat meer over mezelf vertellen. Ik studeer CO IEMES in Tilburg, wat staat voor Communicatie - International Event, Music & Entertainment studies. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met acteren, dansen en zingen bezig. Daarnaast vind ik het ook ontzettend belangrijk om leuke dingen te doen met vriendinnen en vrienden, zoals op stap gaan of een dagje uit. Daarom vind ik het ook zo leuk om anderen een leuk dagje uit te bezorgen! Hopelijk tot snel bij Nina Bellen!
Lonneke Frencken

Lonneke Frencken
Enthousiaste begeleider

Hey! Mijn naam is Lonneke en kom uit Venlo. Ik zal jullie even wat meer vertellen over mezelf. Ik studeer Art, Communication & Design op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig en hou ik enorm van sporten, de rest van de tijd ben ik vaak te vinden bij mijn vriendinnen waarmee ik graag erop uit ga! Gezelligheid is voor mij erg belangrijk en doe dan ook altijd mijn best om de uitjes bij Nina zo gezellig mogelijk te maken voor jullie! Hopelijk tot snel!
Stan Dekkers

Stan Dekkers
Enthousiaste begeleider

Ik ben Stan Dekkers en mijn grootste passie is acteren. Ik hoop dat ik hier later mijn werk van kan maken. Verder ben ik echt een mensenmens. Ik hou er ontzettend van om met mensen bezig te zijn en ze te entertainen. Vandaar dat ik het werken bij Nina Bellen zo leuk vind!
Kom jij ons versterken?

Kom jij ons versterken?
Op zoek naar enthousiaste begeleider

Benieuwd of jij ons team kan komen versterken.
Bekijk vacatures
Nina Bellen

Nina Bellen
Eigenaar

Ja, Nina Bellen heet echt Nina Bellen. Nina Bellen dus.
Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Ontdek onze uitjes

italiaanse kookworkshop

Kookworkshops / min. 12 personen

La bella Italia, de lekkerste Italiaanse kookworkshop!

Lees meer

crazy photo shooting

Stadsspellen / min. 10 personen

Voer de meest gekke, hilarische opdrachten uit met als bewijs een foto.

Lees meer

go steyl

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek Steyl, het Vaticaan van Limburg!

Lees meer

go venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Tofste budgetuitje! Go Venlo!

Lees meer