Het pittoreske Arcen, een prachtig Maasdorpje heeft ontzettend veel te bieden, de Hertog Jan brouwerij, de Kasteeltuinen en De IJsvogel. Maar er is meer, veel meer!

WANDELING DOOR ARCEN

Kom er achter tijdens het Go Arcen spel. We hebben alle pareltjes voor je verzameld. Al wandelend kom je langs de mooiste plekjes en mag je vragen over de omgeving beantwoorden. Dit alles gebeurt via de app. Een ontzettend leuk, laagdrempelig spel waar je alle bijzondere plekjes van Arcen ontdekt. Zelf voor de Arcenaren een ware ontdekkingstocht!

Go Arcen & Corona

Het stadsspel 'Go Arcen' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat GO Arcen?

Jullie krijgen een filmpje toegestuurd waarin uitgelegd wordt hoe je de app kunt downloaden en hoe de app werkt. Volg de stappen die aangegeven worden en het is appeltje/eitje. Als dat goed verlopen is worden de vragen gesteld en loop je een mooie route door Arcen.
Het spel wordt gespeeld op 1 device. Mocht je het spel op meer devices willen spelen, kan dat natuurlijk ook. De kosten zoals beschreven zijn voor 1 device.

Voor welke groepen is Go Arcen Leuk?

Voor een stelletje dat een weekendje Arcen heeft en de omgeving wilt verkennen. Maar ook voor vriendengroepen en families. Het spel kan met 2 -4 personen per device gespeeld worden. Zijn jullie met meer dan 4 personen? Te gek, dan kun je tegen elkaar spelen! Wie de meeste punten heeft wint… :-)

Waar kan Go Arcen gespeeld worden?

Het spel is speciaal gemaakt voor Arcen. Want er zijn zoveel mooie dingen te zien, alleen mis je soms net wat extra informatie over een plek. Deze informatie hebben we allemaal verwerkt in het spel. Zo leer je ook wat! We hebben trouwens ook een Go Venlo variant!

Wat adviseert Nina Bellen?

Perfect spel als je alles van Arcen wilt zien en wat achtergrond informatie wilt. In de app zit alles. De bekende pareltjes, maar ook de onbekende parels. Een ware ontdekkingstocht!

Is het mogelijk om meer de doen dan Go Arcen?

Yes, dat kan! Vooraf Go Arcen smullen van een overheerlijk stuk echte Limburgse vlaai? Kan. Na het spel genieten van een diner om van te watertanden? Kan. Een borrel om de overwinning te vieren? Kan. Of toch liever een lunch voorafgaand het spel? Kan. Kortom, alles kan. Bij het kopje ‘locaties’ staan de verschillende horecazaken waar we mee samenwerken, daar staan alle mogelijkheden om het spel mee uit te breiden. En als je denkt dat iets even niet kan, mag je natuurlijk altijd bellen.

Waarom Nina Bellen?

  • Ontdek de omgeving op een speelse manier
  • Mis niks van de omgeving
  • Een naam die garant staat voor kwaliteit
  • Koploper wat betreft uitjes in de regio Venlo


Duurt ongeveer +/- 1,5 uur

2 – 4 personen 24,75 excl. BTW
2 – 4 personen 29,95 incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Let op; bij dit spel zit geen begeleiding Go Arcen app met de leukste vragen

Mogelijke locaties voor dit uitje: Arcen De Maasparel

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai Lunch Diner

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Locaties voor Go Arcen

De Maasparel

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

go venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Tofste budgetuitje! Go Venlo!

Lees meer

online cocktailworkshop

Proeverijen / min. 10 personen

Shake it!

Lees meer

de online kantine

Online uitje / min. 15 personen

Fijne ouderwetse kwatspraat met de collega's

Lees meer

stadswandeling baantjer in venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Venlo.

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.