Coronaproof

wildart party

Gooien met verf, kliederen en als finishing touch nog even met de super soaker er overheen! Een wit doek en laat je fantasie maar gaan! Een echt WildArt feest!

'Niks moet, alles mag!'

Hoe is het om een kunstenaar te zijn? Ervaar hoe het is bij de WildArt Party. Muziek aan, roller in de ene handen, super soaker in de andere en maak een kunstwerk om thuis aan de muur te hangen. Het kinderfeestje van de eeuw!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

WildArt Party Kinderfeestje = Coronaproof

Het WildArt Party Kinderfeestje is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met de kids. De WildArt Party Kinderfeestje is mogelijk volgens de richtlijnen van het RIVM. Op de Maaskade 35 hebben we een ruimte van 270 m2 waar genoeg plek is om op 1,5 meter de workshop plaats kunnen laten vinden. e richtlijnen tijdens de uitjes:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
  • Houdt 1,5 meter afstand

Klik hier voor het totaal overzicht van onze richtlijnen.

Hoe gaat de WildArt Party?

De kinderen worden ontvangen op de Maaskade 35, het sfeervolle WildArt atelier. Uit ervaring weten we dat ze eerst hun ogen uitkijken. Want er is veel te zien in het atelier, een pingpong tafel, piano en voetbaltafel. Ondertussen kunnen ze alvast beginnen aan de onbeperkt ranja. Zodra ze een beetje aan de ruimte gewend zijn wordt een kunstwerk helemaal voorgedaan. De kinderen zien verschillende technieken en kunnen ondertussen bedenken wat ze willen gaan maken. Zodra een kunstwerk voorgedaan is mogen ze de beschermende kleding aandoen (we hebben witte overalls liggen en mondkapjes, wel raden we aan om ze niet de nieuwste kleding aan te doen, maar kleding die wat vies mag worden) en een wit doek pakken. Dit is het moment waarop ze zich helemaal mogen laten gaan. Het kan niet gek genoeg, alles naar eigen creatieve invulling. De WildArt Party duurt ongeveer 1,5 uur. De kunstwerken zijn dan nog nat, ze mogen direct meegenomen worden maar mogen ook in het atelier blijven om te drogen.

Voor welke leeftijden is de WildArt Party leuk?

Dat vinden we erg moeilijk om in te schatten omdat het van de kinderen afhangt. Het feest is voor zowel jongens als meisjes er tof om te doen.
De ouders mogen trouwens ook mee, mag wel/hoeft niet.

Waar wordt de WildArt Party gehouden?

In het sfeervolle atelier aan de Maaskade. Kom gerust even vooraf kijken of het tof genoeg is.

Wat adviseert Nina Bellen?

Erg origineel kinderfeestje! Een fijne sfeer in het atelier, de kinderen kunnen er helemaal hun gang gaan. En het leukste is ook dat ze een blijvend aandenken hebben aan het kinderfeestje; een waar kunstwerk om aan de muur te hangen thuis.

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen de WildArt Party?

Dat kan, de combinatie met een andere activiteit is mogelijk. Cadeautjes kunnen verstopt en gezocht worden, Petatte Wiel ligt schuin tegenover ons op de Maaskade en McDonalds ligt om de hoek. Maar natuurlijk zijn andere combinaties ook mogelijk. Heb je iets in gedachten laat het ons weten, we denken graag mee!

Wanneer kan de WildArt Party geboekt worden?

De WildArt Party is voor kinderfeesten mogelijk van maandag t/m vrijdag. Het atelier is overdekt waardoor het alle seizoenen mogelijk is. Al raden we in de winter extra aan om extra dikke kleren aan te doen.

Waarom Nina Bellen?

  • Een kinderfeest altijd origineler, leuker, toffer, gaver, kekker moeten zijn dan het vorige kinderfeest.
  • Wij de ouders willen ontzorgen, zodat het ook voor de ouders een feest is!
  • We draaien speciale hippe muziek tijdens de WildArt Party.
  • We kunnen niet veel met huilende kinderen, daarom doen we er alles aan om ze te laten lachen!


Duurt ongeveer 1,5 uur

10 – 100 personen : 17.50 p.p.

Min. aantal personen: 10

Bij dit uitje is inbegrepen: Begeleiding Onbeperkt ranja Verf en materialen Beschermende overalls Kunstdoek van 40 X50 cm Prijs is inclusief BTW

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Maaskade 35

Dit uitje is uit te breiden met: Lunch mogelijk vanaf 7.95 p.p. BBQ Urban mogelijk vanaf 13.50 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Leonie Bartels vertelt

Na lang nadenken over wat te doen bij het kinderfeestje van mijn 10 jarige tweelingmeiden, kwam ik terecht op Nina haar site. De Wild Art Party sprak me eigenlijk wel direct aan en bleek een schot in de roos!
Met een groep van 11 gezellige drukke meiden leek dit me wel een passend plan. Bij binnenkomst keken ze uiteraard hun ogen uit, inspirerende stoere toffe omgeving dat atelier. Het nodigt meteen uit om aan de slag te gaan. Na het zingen en de cadeautjes verstoppen, wat al een happening is in een atelier, kregen ze goede uitleg over wat ze konden doen allemaal om tot hun eigen kunstwerk te komen. Al snel bleek dat zich allemaal kunstenaars ontpopten en niemand was bang aan de slag te gaan met hun eigen ideetjes! Blijvende herinnering met een mooi kunstwerk voor thuis. Ligging perfect, kunt aansluitend in de stad iets gaan eten. Kortom, voor herhaling vatbaar! Nina bedankt voor het unieke feestje en de aandacht die jij eraan besteedt!

Kinderfeestje Wildart Party

Locaties voor WildArt Party

Maaskade 35

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

jump party

Sportief & Creatief / min. 5 personen

Spring in actie!

Lees meer

show me die pica!

Kinderfeest / min. 10 personen

Het kinderfeestje in Venlo, Flexen om de beste pica's!

Lees meer

crazy photo shooting

Stadsspellen / min. 10 personen

Voer de meest gekke, hilarische opdrachten uit met als bewijs een foto.

Lees meer

the godfather - lasergame

Stadsspellen / min. 10 personen

I'm gonna make you an offer you can't refuse...

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.