Van der Valk

In 2021 werdern de deuren van het nieuwe Van der Valk hotel Venlo geopend. Het nieuwe hotel is bijzonder duurzaam, innovatief en past helemaal in de tijdsgeest van nu. Met 168 moderne en luxe ingerichte hotelkamers, 12 moderne vergaderzalen inclusief auditorium, a la carte restaurant, live cooking restaurant, rooftop bar, een fitness en wellnessetage.
Dit allemaal met de familiaire vriendelijkheid en, niet vergeten, de Toekan!

Van der Valk Venlo was al veelzijdig, maar nu is echte (bijna) alles mogelijk. Elke ruimte heeft zijn eigen karakter en mogelijkheden. Van kleine tot grote groepen, het kan allemaal bij de Van der Valk Venlo.

Level77
Hét pronkstuk van het hotel; topfloor Level 77. Kies voor luxe en de mooiste uitzichten over de skyline van Venlo, Nationaal Park De Maasduinen en Duitsland. Binnen Venlo en omstreken, maar ook zeker binnen Van der Valk, een uniek concept dat gekenmerkt wordt door luxe. Succes verzekerd voor een geslaagd en uniek event tot 200 gasten.

Van der Valk Venlo & Nina Bellen
De leukste activiteiten op een multi inzetbare locatie die ook nog eens erg goed bereikbaar is, het kan! Of je groep bestaat uit 10 of 500 personen, er is ruimte genoeg. Een quiz met voorafgaand een heerlijk diner, een feestavond met hapjes en drankjes we regelen het voor je. Klik hier voor een overzicht met de vele mogelijkheden.

Hoe kom je bij Van der Valk Venlo?
Het adres van Van der Valk Venlo is Nijmeegseweg 90, 5916 PT Venlo. Klik hier voor de route. Parkeren bij Van der Valk Venlo is gratis.

Nog niet zeker van je zaak?
Ben je heel benieuwd hoe andere mensen Van der Valk Venlo als locatie ervaren hebben? Klik hier voor hun mening/ervaring. Ons advies is, mocht je twijfelen wij gaan graag met je mee om de locatie te bekijken.Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons