Lanterna

In een van de knusse zijstraatjes die Venlo rijk is vind je Lanterna. Lanterna is een sfeervol Italiaans restaurantje. Van binnen en van buiten ademt het Italië. En vooral als je binnenloopt komt de heerlijke geur van lekker eten je al tegemoet.

In de keuken zwaait Angelo, Sardijn van orgine, het koksmes! Tip uit eigen ervaring: de anti pasti Che sorpresa! (verschillende kleine hapjes vooraf), en het Cena Fissa: een compleet 3-, 4-, of 5- gangen menu van de chef. Laat je verassen!
Super vriendelijk personeel die ervoor zorgen dat je je voor een avond in Italië waant ook al spreken ze je aan in het Nederlands.

Lanterna & Nina Bellen
Samen met Lanterna maken we graag je dag compleet. Een activiteit in combinatie met een heerlijk diner. Klik hier voor een overzicht met de vele mogelijkheden van Lanterna.

Hoe kom je bij Lanterna?
Lanterna ligt aan de Heilige Geeststraat 26, 5911 JA Venlo. Klik hier voor de route.

Overzicht van betaalde parkeerplaatsen in Venlo vind je hier.
Wil je iets meer aan je conditie doen en daarbij geld besparen, vind je hier het overzicht voor parkeerplaatsen waar je niet hoeft te betalen. Moeten we er wel bij zeggen dat het soms goed zoeken is...

EXTRA: Parkeertip uit eigen ervaring
In Venlo hebben we de laatste tijd een luxe probleem. Er zijn te weinig parkeerplaatsen voor het aantal bezoekers. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Wil je toch op tijd komen adviseren we je iets eerder te vertrekken.

Trekken andere mensen je over de streep?
Twijfel je nog of je bij Lanterna wilt dineren? Lees hier de meningen van andere mensen die al eerder bij Lanterna zijn geweest. Wij hebben er ook voor je geproefd en we weten dat het goed zit :-)

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Uitjes op of bij deze locatie

Weerwolven Dinerspel

Spellen aan tafel / min. 10 personen

Niemand is te vertrouwen bij het weerwolven diner... ook jij niet!

Moorddiner

Spellen aan tafel / min. 10 personen

Hoe goed is jouw acteertalent en inlevingsvermogen?

Go Venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Tofste budgetuitje! Go Venlo!