De Snoepwinkel

De Snoepwinkel is een verborgen diamant in het Centrum van Venlo. Het ligt in de creatieve wijk Q4 en als je het niet weet loopt je er zo aan voorbij. Achter de grote witte deuren ligt namelijk een ware verrassing.

Eigenlijk willen we hier niet heel veel over vertellen zodat je het moet komen ervaren. Het is een industriële omgeving waar de creativiteit is losgeslagen. Overal hangen kunstwerken aan de muur, staan er ouderwetse sofa's en staat er een pingpong tafel en voetbalspel. 

De ruwe diamant is perfect voor creatieve workshop, maar ook voor als je wilt vergaderen in een andere omgeving. Er is een speciale Feng Shui ruimte, fotostudio en natuurlijk de loods waar alles mogelijk is. Van het ontvangst voor een stadsspel, prijsuitreiking of een quiz. Maar ook een diner of een feest is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

De Snoepwinkel & Nina Bellen
De Snoepwinkel is een creatief collectief van Dick Evers, Crissy Fila en Nina Bellen. Wil je op de hoogte blijven van de evenementen van De Snoepwinkel kan dat via de Facebookpagina van De Snoepwinkel. Er is geen standaard aanbod bij De Snoepwinkel, maar het principe 'U vraagt, Wij draaien'.

Hoe kom je bij de Snoepwinkel?
De Snoepwinkel ligt op de Maaskade 35, 5911 EX Venlo. Klik hier voor de route.

Overzicht van betaalde parkeerplaatsen in Venlo vind je hier.
Wil je iets meer aan je conditie doen en daarbij geld besparen, vind je hier het overzicht voor parkeerplaatsen waar je niet hoeft te betalen. Moeten we er wel bij zeggen dat het soms goed zoeken is...

EXTRA: Parkeertip uit eigen ervaring
In Venlo hebben we de laatste tijd een luxe probleem. Er zijn te weinig parkeerplaatsen voor het aantal bezoekers. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Wil je toch op tijd komen adviseren we je iets eerder te vertrekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons