Pinkpop, Spijs en Hottentotten

Aankomend weekend hebben we een lang weekend vrij, want het is Pinksteren! En wat worden we weer verwend, want er is genoeg te doen! Wordt het Pinkpop, Spijs, Hottentotten, dagje strand of toch liever naar Melderslo voor de rondrit voor ouderen tweewielers?

En stel je voor je ligt lekker op de kleedje bij de Maas te genieten van een heerlijk burger die je bij een foodtruck gehaald hebt, en er komt een camera ploeg van Omroep Venlo op je af. Niks aan de hand denk je dan. Ze vragen of ze een vraag aan je mogen stellen. Maar natuurlijk, vriendelijk als je bent doe je dat wel. Je veegt nog even snel de barbecuesaus van je wang. En dan komt het moment waar je s'nachts van wakker schrikt, het moment dat in je top tien staat van ergste nachtmerries... Ze stellen de vraag 'Wat is Pinksteren?'

Het enige wat in je op komt; Had ik, nadat ik Kerst en Pasen gegoogeld, had nu ook maar Pinksteren opgezocht...

Maar wees getreurd, 75% van Nederland weet hier het juiste antwoord niet op. We zijn even gaan kijken of de Venlonaren weten wat Pinksteren is. Het juiste antwoord zit ertussen! Weet jij het?

Maar als we heel eerlijk zijn, onthouden we het misschien voor 5 seconden. Want het enige wat voor morgen belangrijk is, is mooi weer. En dat hebben de weermannen en vrouwen, ondanks hun beroep, ook vaak niet helemaal goed. En die komen dagelijks op tv.

Geniet van het lange weekend!
Met Pinkstergroet


Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Ontdek onze uitjes

wie is de vos?

Stadsspellen / min. 10 personen

Geïnspireerd op het populaire tv-programma 'Wie is de Mol?’

Lees meer

venloos levend monopoly

Stadsspellen / min. 12 personen

Het bordspel nu live in Venlo!

Lees meer

missie undercover

Kinderfeest / min. 10 personen

Roep de Sherlock Holmes in je op!

Lees meer

crazy photo shooting

Stadsspellen / min. 10 personen

Voer de meest gekke, hilarische opdrachten uit met als bewijs een foto.

Lees meer