Oktoberrrrrrrrr

NINA BELLEN IN OKTOBER

Oktober valt tegenwoordig ook onder het kopje 'Feestmaand'. Dierendag hebben we al gehad, de Oktoberfesten zijn in volle gang en dan komt natuurlijk Halloween er nog aan (schrik niet). Wat een feest, wat een feest! En als je dan denkt 'inderdaad wat heerlijk kon ik nu ook nog maar 1 uurtje langer slapen', ook dat kan deze maand! Want dit weekend mogen we de klok weer een uur achteruit zetten, misschien wel voor het laatst... Dat is toch wel een feestje waard, toch? Nina Bellen :-)


TYPISCH OKTOBER

De koude temperaturen van de afgelopen dagen zijn weer even wennen, maar uit ervaring kunnen we zeggen: dat komt goed! Wat ook goed komt als je er nu aan begint is de Kerstborrel! Heb je al iets in gedachten? Wij hebben een speciale Kerstquiz, de leukste en beste entertainment om de Kerstborrel net wat gezelliger te maken en nog veel meer! Gewoon even bellen of mailen mag ook :-)


MUZIEKBINGO

We hadden het er in de vorige nieuwsbrief al over, maar uit onderzoek is gebleken dat mensen pas dingen opmerken als ze vaker herhaalt worden. Bij deze gewoon nog een keer. De Muziekbingo is bingo, maar dan in een anders jasje. Ideaal voor een (Kerst) borrel voor jong, oud, Nederlanders, Polen, Franse, Duitsers, eigenlijk voor iedereen! Oke, behalve voor degene die niet van muziek houden...


Nieuwsbrief-kop-oktober.jpg#asset:3970
Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Ontdek onze uitjes

moorddiner

Spellen aan tafel / min. 10 personen

Hoe goed is jouw acteertalent en inlevingsvermogen?

Lees meer

italiaanse kookworkshop

Kookworkshops / min. 12 personen

La bella Italia, de lekkerste Italiaanse kookworkshop!

Lees meer

wildart party

Kinderfeestjes / min. 10 personen

Het kinderfeestje waar alles mag en niets hoeft!

Lees meer

wildart battle

Creatieve uitjes / min. 10 personen

Teambuilding, out of your comfort zone, competitie en WILD

Lees meer