Koningsdag

Voor koningsdag gaan we morgen weer massaal de brug over (met de wagen volgeladen). Zo’n 12,5% van de Nederlanders verkoopt jaarlijks spullen op de rommelmarkt. Maar echt geld verdienen doen we er niet mee, gemiddeld verdienen we zo’n 90 euro per persoon. Omdat Geld verdienen natuurlijk niet het belangrijkste is en je ook niet achter ‘het zoveelste marktkraampje’ wilt zitten, hebben wij een aantal tips voor je. Geld verdienen op koningsdag op een leuke en originele manier, hoe doe je dat?

♕  Was je afgelopen Vastelaovend verkleed als je pop-idool of als een of ander sprookjesfiguur? Trek je kostuum weer uit de kast en iedereen mag voor € 1,- met jou op de foto.

♕  Spelletjes spelen werkt ook altijd erg goed! Beschilder een groot stuk karton of hout en maak hier een gat in om je hoofd doorheen te steken. Laat mensen tegen betaling met eieren en/of natte sponzen & waterballonnen op je mikken. Lache toch?

♕  Wie houdt er nu niet van wat extra aandacht? Verkoop een beetje liefde ♥ d.m.v. knuffels, complimenten of een luisterend oor.

♕  Neem een voorbeeld aan ons en creëer je eigen photobooth waar mensen tegen betaling een foto kunnen laten maken. Maak maskers van het hele koningshuis, van Prins Claus tot Prinses Margriet.

♕ Ben je in het bezit van een Lp-speler? Tover jezelf dan om als ‘LP-DJ‘ , iedereen kan voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en zijn of haar lieveling nummer bij je aanvragen.

♕  Begin een ‘Wellness Winkeltje’. Verkoop massages, lak nagels, vlecht haren. Plaats bij warm weer een ventilator in je kraampje waar men voor 50 cent een minuut lang mag uitwaaien.

♕ Of creëer een super gezellige schuilplaats (bij slecht weer), waar je glühwein en/of warme chocomel met slagroom verkoopt.


Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Ontdek onze uitjes

go venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Tofste budgetuitje! Go Venlo!

Lees meer

i love the 90's quiz

Quizzen / min. 15 personen

Een sprongetje terug in de tijd! Met Captain Jack, de gameboy en gabbertje!

Lees meer

taart workshop

Kookworkshops / min. 10 personen

Elke taart heeft een eigen verhaal!

Lees meer

flikken venlo

Stadsspellen / min. 15 personen

Er is een moord gepleegd maar de politie tast in het duister...

Lees meer