Herfstig!

Twee keer knipperen met je ogen en het is weer herfst! En wat is het toch een mooi seizoen: de frisse lucht, de heerlijke geuren, de prachtige kleuren, de rode wangen en het risico zeiknat te worden na een kort fietstochtje. Helemaal niet erg zolang er daarna een warme chocomelk met slagroom klaar staat!

Als het regent buiten is niks gezelligers dan binnen spellen!
Gezellig met z’n alle onder het genot van een hapje en drankje binnen spellen. Dat kan bij de dinerspellen Wie is de Vos aan tafel?, het Weerwolven diner en het spannende Moorddiner. Allemaal onder begeleiding van een gezellige spelleider/sfeerkeeper. Nu maar hopen dat er niemand vals speelt…

Tegenwoordig staat iedereen in de keuken of zit iedereen op de bank te kijken naar hoe andere in de keuken staan. Heel Holland bakt! 
Heb je ook de smaak te pakken? Gelukkig mogen de wijde sweaters en vesten weer uit de kast komen, valt die ene kilo extra ook niet zo snel op. Tijd dus voor een Taartworkshop! Of wat dacht je van een Chocolade workshop? Watertanden!
Fan van de kookwedstrijden op TV? Ervaar het nu zelf bij de Kookbattle of Black Box Koken. 

De Feestdagen naderen!
Als we het over gezelligheid hebben denk je meteen aan de feestdagen! Er zit weer van alles aan te komen: Sinterklaas, Kerstmis en natuurlijk Oud en Nieuw. Al enig idee hoe het dit jaar gevierd gaat worden? Wij denken graag mee voor een verrassende invulling! Dat betekend overigens niet direct dat je met je blote kont op het kopieerapparaat hoeft te gaan zitten!

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Ontdek onze uitjes

weerwolven dinerspel

Spellen aan tafel / min. 10 personen

Niemand is te vertrouwen bij het weerwolven diner... ook jij niet!

Lees meer

wie is de vos?

Stadsspellen / min. 10 personen

Geïnspireerd op het populaire tv-programma Wie is de Mol?

Lees meer

cocktail workshop

Proeverijen / min. 10 personen

Shake it, baby… iedereen kan het bij de cocktail workshop!

Lees meer

chocolade workshop

Kookworkshops / min. 10 personen

Ruik, zie en proef deze lekkere en ook zeer leerzame chocolade workshop!

Lees meer