Verjaardag

Laat je verjaardag niet ongemerkt voorbij gaan. Vier het leven!

Het doel van een verjaardag is duidelijk, het is een jaarlijks terugkerend feest, waarin wordt stilgestaan bij het weer een jaartje ouder worden. Tjaa, daar doe je helemaal niks aan en hoef je ook niks voor te doen. Bij sommige zie je het ook iets minder goed dan bij een ander. Tegenwoordig met allemaal die fillers denk je toch dat sommige mensen nooit ouder worden. Maar een ding is zeker of je nu een filler gebruikt hebben of niet, ouder worden we allemaal!

Onze oplossing voor het fenomeen verjaardag; Vier het! Laat je verjaardag niet ongemerkt voorbij gaan. Je bent tenslotte maar 1 keer per jaar jarig. Vier het leven!
Pak uit! Maak er een feest van waar nog jaren over gepraat wordt en moeilijk te overtreffen is! Als echte levensgenieters hebben wij hier natuurlijk ideeën over en kunnen we je ook helpen bij de organisatie hiervan. Van locatie, catering, entertainment, uitnodigingen. Noem maar op, wij weten er wel raad mee.

Eerder mochten we Monique van Knippenbergh helpen bij de organisatie van haar verjaardag. We hopen dat je er niet bij was, want het wordt moeilijk te overtreffen!
Maar ook die feestuitdaging gaan we aan!Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Verjaardag

Verjaardag

Pak grootst uit en vier het leven. Deze instelling had ook Monique van Knippenberg. Samen met Monique hebben we een onvergetelijk feest georganiseerd!

Domani werd helemaal omgetoverd tot exclusieve danszaal.
De daggasten werden ontvangen aan de zijkant van Domani waar ze genoten van een heerlijke lunch en de prachtige muziek van Baer Tra.

Om 20:00 uur werden de deuren van de danszaal geopend. Een prachtige muzikale opening op trompet werd verzorgd door Marcel. Sandy Polderman samen met haar band verzorgde een prachtig optreden waarna DJ Dominique het overnam met de prachtige danseressen van Dansa!

Op het hoogtepunt kwamen er lichtgevende ballen uit de lucht vallen en stond niemand minder dan DJ Q-lalane achter de draaitafels!

Meer schoenen naast de dansvloer dan op de dansvloer, daar stond iedereen op de blote voeten te dansen. Een knallende manier om je verjaardag te vieren.

Opdrachtgever: Moniek van Knippenberg
Locatie: Domani, Venlo