Themafeest

Themafeesten, eerlijk is eerlijk; You love it or you hate it. We just love it! 
Je hebt themafeesten in verschillende soorten en maten. Verzin een thema en wij organiseren het feest er om heen. Voor ons kan het niet gek genoeg. 
Met elk thema kunnen wij uit de voeten. Natuurlijk kunnen we ook helpen bij het vinden van een geschikt thema. 

Het leuke van een themafeest is dat de voorpret al begint bij het krijgen van de  uitnodiging en het samenstellen van je outfit. Urenlang kletsen met collega's, familie of vrienden over hoe zij naar het feest gaan. Een themafeest dat tot in de kleinste details uitgewerkt is waardoor je je waant in een andere tijd of plek. Heerlijk!

Een themafeest in thema's zoals Western, Bal Masque of Apres ski. Of kiezen jullie juist voor een iets origineler thema waarvan je zeker weet dat er niemand een pakje voor in de kast heeft hangen? Denk aan een themafeest zoals Jungle by Night, Paupergala of Dierentuin. Laat je fantasie de vrije loop!

Eerder mochten we onder andere al helpen bij de organisatie van het 'Bierfest' op de Tegelse Hockeyclub en het chique nieuwjaarsfeest '1001 Nacht' bij Motown Music Cafe. Voor een korte beschrijving van de themafeesten kun je op onderstaande foto's klikken.

Wil je een themafeest organiseren en heb je er hulp bij nodig? Wij helpen graag om er samen met jou een onvergetelijke avond van te maken. Van het bedenken van een passend thema, een geschikte locatie, verrassende entertainment en goede catering. Alles wat er nodig is om het themafeest tot in detail te laten slagen. Wij gaan geen feestuitdaging uit de weg!Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

1001 Nacht

1001 Nacht

In samenwerking met Motown Music Café werd op Nieuwjaarsavond het feest ‘1001 Nacht’ georganiseerd. Je waande je in de sprookjesachtige wonderlijke wereld van 1001 Nacht. Het Oosters decor en de fantastische DJ’s zorgden ervoor dat je over de dansvloer zweefde.

Opdrachtgever: Themafeest in samenwerking met Motown Music Café
Locatie: Motown Music Café

Bal Masqué

Bal Masqué

In samenwerking met Motown Music Café werd op Nieuwjaaravond het Bal Masqué georganiseerd. Motown Music Café werd omgetoverd tot het romantische Venetië. De maskers die gedragen werden maakten het mystery compleet. DJ Java en DJ Rolph zorgde voor de muzikale klanken op deze betoverende avond.

Opdrachtgever: Themafeest in samenwerking met Motown Music Café
Locatie: Motown Music Café

Bierfest

Bierfest

Wat ooit begon als een grapje is inmiddels uitgegroeid tot een van de beste feesten van de Tegelse Hockeyclub, het Bierfest!

Het clubhuis van THC werd omgebouwd tot een ware biertent met banken tafels en de nodige slingers en ballonnen. Alle teams werden verzocht zich te verkleden in lederhose en tiroler jurken. Door de jaren heen hebben er verschillende Duitse topartiesten op de buhne gestaan. Het eerste jaar was een groot succes dat gevolgd werd door nog vele jaren Bierfest-feesten!

Opdrachtgever: Themafeest in samenwerking met Tegelse Hockeyclub
Locatie: Clubhuis Tegelse Hockeyclub