Symposium

Symposia blijven een belangrijke inspiratie en informatiebron. Juist in deze digitale  tijd is het fysiek bij elkaar brengen van mensen rondom een bepaald thema en met elkaar het gesprek aangaan, een unieke waarde.

Kinderopvang ’t Nest bestond 25 jaar, in plaats van dit alleen op een feestelijke manier te vieren was er ook aandacht voor de serieuze kant. Er werd gekozen voor het organiseren van een symposium. En wij hebben geholpen bij de organisatie en uitvoering van het symposium. Een interessant, maar ook feestelijk geheel in lijn met de doelen van Kinderopvang ’t Nest.

Mocht je hulp nodig hebben bij de organsiatie van een symposium, neem contact met ons op. Wij helpen graag mee om ervoor te zorgen dat het doel van het symposium op de juiste manier bereikt wordt.Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Kinderopvang 't Nest

Kinderopvang 't Nest

Kinderopvang ’t Nest bestond 25 jaar, in plaats van dit alleen op een feestelijke manier te vieren was er ook aandacht voor de serieuze kant.

‘t Nest is een maatschappelijke aanbieder van kinderopvang en partner van het onderwijs, zorg- en andere organisaties. In het kader van het jubileum hebben we een symposium georganiseerd waarin samenwerking in de gemeente centraal staat met daarin ook specifiek aandacht voor het komen tot een goed aanbod van (kindgerichte) voorzieningen: ‘It takes a village to raise a child’.

De locatie van de feestelijke bijeenkomst was MFC De Zwingel in Melderslo.

De geur van vers gebakken wafels kwam je tegemoet bij binnenkomst. Kinderen van de bso bakte verse wafels. Tevens hielpen kinderen bij het ophangen van de jassen en het uitreiken van de naambadges. Deze badges hadden ze zelf geschreven. De locatie is helemaal aangekleed met kunstwerkjes die gemaakt zijn door kinderen.

Rond de middag begon het programma met dagvoorzitter Wil Rutten. Het regionale duo Um en Um zorgde voor de muzikale klanken. Tijdens de pauze en na het symposium konden genodigden genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Een interessant, maar ook feestelijk geheel in lijn met de doelen van Kinderopvang ’t Nest.

Opdrachtgever: Kinderopvang ‘t Nest
Locatie: MFC De Zwingel, Melderslo
Meer informatie: http://www.kinderopvanghetnest...