Schoolactiviteiten

Het schooljaar op een toffe manier beginnen of afsluiten met een onvergetelijke dag en alle schoolactiviteiten die daar tussen vallen.

Bij de introductie van het nieuwe schooljaar zijn de meeste scholieren nog wat onwennig. Ze kennen de nieuwe klasgenoten nog niet zo goed en weten de McDonalds misschien nog niet te liggen. Tijd voor een kennismaking met elkaar en met de stad! Wij hebben tal van activiteiten die daarbij kunnen helpen.

De HAS (hoge agrarische school) gevestigd in Venlo maakt al vele jaren gebruik van onze diensten op dit gebied. Met een ludieke fototocht en opdrachten in samenwerkingen met verschillende kroegen maken we er een dag van waar ze de stad ontdekken en beleven met hun nieuwe klasgenoten. Voor meer informatie over deze schoolactiviteit klik op de foto.

Ook voor Gilde Opleidingen mochten we de terugkom dag organiseren. De studenten hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien en wilde een verrassende invulling voor deze dag. Wat ga je dan doen? Juist ja, een waterpistolen gevecht in de q4 wijk. Logisch, toch?

Voor Fontys mochten we een bedrijfsbezoeken dag organiseren. Bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken nemen en het hele logistieke plan eromheen. Een erg leuke uitdaging, die we met beiden handen beetgepakt hebben.

We werken veel samen met bedrijven, ondernemers en instellingen in de binnenstad waardoor we een totaalpakket aan kunnen bieden. Creatieve ideeën om een invulling te geven aan de schoolactiviteit hebben we genoeg! En ook de organisatie hiervan nemen we graag uit handen, zodat het voor de leerlingen én leraren een dag wordt om nooit te vergeten!Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

INTRODUCTIE HAS

INTRODUCTIE HAS

Sinds 2013 zit de HAS in Venlo. Een school is natuurlijk niks zonder studenten. En deze studenten hebben natuurlijk ook een kennismaking   met de stad nodig. En als je aan een kennismaking denkt, denk je natuurlijk direct aan een toffe activiteit. En als je aan een toffe activiteit denkt, dan moet je Nina Bellen. 
Voor de studenten hebben we een Crazy Photo Shooting op maat gemaakt. Gekeken is wat voor studenten belangrijk is om te weten, daarbij staat met stip bovenaan: Leuke kroegen! Samen met de leukste kroegen hebben we een programma samengesteld waarbij ze elkaar beter leerden kennen, de de stad en natuurlijk de kroegen! Een succesformule voor een dag om nooit te vergeten!


Super Soaker

Super Soaker

Super Soaker, een waterpistolen gevecht in de binnenstad van Venlo! 
Iedere deelnemer krijgt een waterpistool en een foto van zijn/haar target. Zoek je target in het aangegeven speelveld en spuit deze nat! Als je jouw slachtoffer geraakt hebt, neem je de foto van zijn huidige target. De speler met de meeste foto’s wint!

Binnen no time uit het veld geslagen? Geen problemen! Voor alle pechvogels organiseren we verschillende kletsnatte side events van flessenvoetbal tot een waterbalonnen wedstrijd.

Opdrachtgever: Gilde opleidingen
Locatie: Onze eigen locatie, Maaskade 35