Fusiefeest

Foto door: Maartje van Berkel

Het samengaan van twee zelfstandige organisaties kan iets moois zijn, maar ook spannend. Vooral voor de medewerkers, nieuwe collega's, misschien zelfs een andere locatie. De mogelijkheden van fusies zijn eindeloos en zo is dan ook elke aanpak om de fusie te 'vieren'.

De opdracht van Nester was duidelijk, elkaar op een informele manier beter leren kennen geheel volgens de RIVM richtlijnen die op dat moment gelden. Zo gezegd zo gedaan.Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Fusiefeest Nester

Fusiefeest Nester

Foto door Maartje van Berkel
Een feestelijke gelegenheid in een rare tijd, twee bedrijven gaan samen en juist het samen moet geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Regels aan het samenzijn, maar gelukkig is daar iets leuks op bedacht. Een feest waar samenzijn, elkaar leren kennen en het inluiden van de vakantie centraal staat. De tuin bij Woongoed 2 Duizend wordt sfeervol aangekleed met leuke zomerse accenten in kleur van het nieuwe logo. De genodigde komen het terrein op via verschillende ingangen. Bij de ingang wordt iedereen hartelijk ontvangen. Tevens staat bij de ingang desinfectiemiddel en worden de RIVM-regels vertelt. Iedereen verzamelt zich op een punt waar de 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden met een heerlijk welkomstdrankje. Als iedereen aanwezig is neemt Harrie Oosterlee het woord. Na het hartelijke welkomstwoord krijgt iedereen een heerlijke snack van de Red Baron.

Vervolgens neemt Nina het woord en legt de activiteiten uit. Iedereen heeft namelijk niet ‘zomaar’ een Hawaï slinger ontvangen, de kleur geeft namelijk aan in welk team je zit.

De teams mogen verzamelen en krijgen een tijdschema met uitleg van de activiteiten.

Let the summer games begin!