Entertainment

Je hebt een feest georganiseerd, dat kan zijn een personeelsfeest, opening, kerstborrel, verjaardag, bruiloft noem maar op. En alles staat, alleen mis je nog iets... Iets dat het net even anders maakt...
Of je hebt een feest georganiseerd en je weet precies wat je mist, alleen geen idee hoe dat ingevuld moet worden.

Het juiste entertainment dat je feest net die spreekwoordelijke kers op de taart geeft.
Geloof het of niet ook daar kunnen wij bij helpen!

Je gasten op een ludiek manier ontvangen met twee beveiligers, en dan niet de beveiligers zoals we ze kennen. Weer even net iets anders.
Je gasten een tastbare herinnering meegegeven van een onvergetelijke avond, kan met het polaroid meisje. Of mooie danseressen die ervoor zorgen dat de hakkenschoenen uit gaan.

Dit is een piepkleine greep uit de entertianment mogelijkheden, want mochten we het zelf niet hebben dan regelen we het. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Liever een stripper of kerstman op je feest? No problemo!

Eerder mochten we de entertainment al invullen bij de bruiloft van Peggy en Wil van 't Hek en het personeelsfeest van ITSN. Benieuwd hoe we dat ingevuld hebben? Klik op de foto voor meer informatie.Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Bruiloft

Bruiloft

Bruiloft in thema ‘Love Boat’.  En dat moest ook terug komen in het entertainment. Het ontvangst werd gedaan door verschillende karakters van The Love Boat.
Peggy Jacobs & Will van ’t Hek trouwden geheel in het thema ‘Love Boat’.

Een magische bruiloft…

Het Scheuten terras van Theater de Maaspoort was de locatie van dit prachtige huwelijk. Met uitzicht op de maas, lijkt het alsof je toegang krijgt tot een waar cruiseschip. De acteurs, geregeld door Nina Bellen, waren geheel in stijl van de Love Boat.

Alle karakters waren aanwezig; Captain Merrill Stubing, Dr. Adam, Burl ‘Gopher’ Smith, Julie McCoy en Vicki.

Zij ontvingen de gasten zoals de echte karakters van de Love Boat.
Het polaroid meisje maakte van alle gasten leuke polaroid foto’s, waar ze vervolgens een persoonlijke boodschap voor het bruidspaar op konden schrijven. Een ontzettend leuk alternatief voor het traditionele gastenboek.

Opdrachtgever: Peggy Jacobs & Will van ’t Hek    
Locatie: Theater de Maaspoort, Scheuten terras, Venlo

Personeelsfeest

Personeelsfeest

Het jaarlijks personeelsfeest van ITSN vond plaats in ’t Raodhoes in Blerick. Nina Bellen werd door ‘t Raodhoes gevraagd om mee te denken met de invulling van deze avond. Dat heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat de medewerkers van ITSN op een originele manier ontvangen werden op de rode loper en een fotograaf die mooie foto’s maakte. DJ get a Job en DJ Maximus zorgden voor de muzikale invulling en het Polaroid meisje legde de avond vast in de vorm van een Polaroid foto. Een leuke herinnering aan een memorabele avond.

Opdrachtgever: ‘t Raodhoes
Locatie: ‘t Raodhoes, Blerick