Venlonazaal

De Venlonazaal, een begrip in Venlose! Bekend van de legendarische Stuntfeesten, Vastelaovesballen, Studio 54 en nog veel meer feesten en partijen. Dat bijna alles mogelijk is kenmerkend voor de Venlonazaal!

De locatie bestaat uit twee grote zalen en het karakteristieke Cafe en werkt volgens het principe u vraagt wij draaien. Want niks is onmogelijk. De locatie kan omgebouwd worden voor een Dance feest met mooie verlichting en bijpassend meubilair. Maar ook voor een dinerfeest met ronde tafels en kroonluchters.

De Venlonazaal is zeer geschikt voor grote groepen, de parkzaal biedt plek aan ongeveer 250 personen en de grote zaal (het woord zegt het al) is ruimte voor ongeveer 600 personen!

Venlonzaal & Nina Bellen
Samen met Venlonazaal kunnen we alle grote groepen aan en organiseren we graag een evenement dat de geschiedenisboeken ingaat! Graag maken we een afspraak om de locatie te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken.

Hoe kom je bij Venlonazaal?
Venlonazaal ligt op de Hogeweg 10-16, 5911 EB Venlo. Klik hier voor de route.

Overzicht van betaalde parkeerplaatsen in Venlo vind je hier.
Wil je iets meer aan je conditie doen en daarbij geld besparen, vind je hier het overzicht voor parkeerplaatsen waar je niet hoeft te betalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Uitjes op of bij deze locatie

Muziekbingo

Quizzen / min. 35 personen

Bingo maar dan net even anders..