Mr. & Mrs.

De gezelligste lounge van Panningen! Dit is hoe Mr. & Mrs. zichzelf omschrijft en niks is minder waar. Als je binnenloopt door de grote glazen deuren val je meteen in een plantenoase. Door de hippe, industriële en vooral de huiselijke sfeer voelt het als thuiskomen.
Mr. & Mrs. ligt in het centrum van Panningen midden op de markt. Een perfecte zichtlocatie zodat je alles wat zich op het plein afspeelt in de gaten kunt houden.

Mr. & Mrs. & Nina Bellen
Samen met Mr. & Mrs. maken we je dagje Panningen helemaal compleet. Je kunt terecht bij Mr. & Mrs. voor een lekkere lunch of uitgebreid diner maar ook voor een gezellige borrel is dit de perfecte plek om samen heen te gaan. Met één kijkje op de cocktailkaart of een arrangement voor een high tea, high wine of beer ben je opeens wel een paar uur zoet! Kun je niet kiezen uit Da Kepello of Mr. & Mrs, dan combineren we ze gewoon! De perfecte combi voor een avondje stappen in Panningen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Hoe kom je bij Mr. & Mrs.?
Aan de Markt 49 ligt Mr. & Mrs. in hartje Panningen. Parkeren in Panningen is gratis aan de Wilheminastraat, vanuit daar is het ongeveer 2 minuutjes lopen naar Mr. & Mrs.. Je kunt ook parkeren in de blauwe zone, waar je twee uur gratis kunt parkeren met de parkeerschijf, let er dan wel op dat je op tijd terug bent! Klik hier voor de routebeschrijving.

Wat vinden andere mensen van Mr. & Mrs.?
Zoveel mensen zoveel wensen! Om de juiste afweging te maken kunnen ervaringen van andere je misschien het juiste duwtje in de juiste richting te geven. Lees de reactie op deze pagina. Natuurlijk is je eigen ervaring de beste ervaring!

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 43 55 25 00

of mail ons