Loft 23

Loft 23 ligt op een van de gezelligste straatjes van Venlo, de Klaasstraat. Een straat vol lokale ondernemers en die altijd de leukste activiteiten organiseren. Tussen al deze gezelligheid vind je Loft 23, vooral niet aan voorbij lopen, dat kan namelijk nog weleens voorkomen… Loft 23 ligt op de 1ste verdieping van het oudste bankgebouw van Venlo en staat garant voor een unieke beleving! (wel dus even de trap op lopen)

De sfeer is heel relaxed, open en op het balkon heb je een prachtig uitzicht op de achterkant van de Venlose binnenstad. Wat super leuk is, is het hijskraantje. Wil je een stuk taart, wordt deze voor je op gehengeld vanuit Banketbakkerij Lamers zo vers op je bord.

Bij Loft 23 kun je kiezen uit meerdere kleinere gerechten zodat je van alles kunt proeven. Optimaal genieten, vooral voor de mensen met keuzestress ;-)

Bij de keuze van hun producten houden ze rekening met versheid, kwaliteit en leefwijze van de producten daarbij voegen ze veel liefde en je hebt gerechten om van te watertanden!

De locatie is geschikt om te starten voor een stadsspel met bijvoorbeeld dat heerlijk stukje verse taart en koffie, een lunch of na afloop een heerlijk diner.

Loft 23 & Nina Bellen
Ontdek deze verborgen parel! We hebben een mooi aanbod voor je samengesteld. Bekijk hier de mogelijkheden. Staat er iets niet bij wat je wel graag zou willen? Laat het ons weten en we gaan kijken of het mogelijk is.

Hoe kom je bij Loft 23?
Loft 23 ligt aan de gezellige Klaasstraat 23B, 5911 JN Venlo. Klik hier voor de route.

Let even op dat je het niet voorbij loopt, vanuit de winkelstraat kun je niet naar ‘binnen’ kijken. Je mag de rode grote trap naar boven pakken en dan heb je de plaats van bestemming bereikt.

Overzicht van betaalde parkeerplaatsen in Venlo vind je hier.

Wil je iets meer aan je conditie doen en daarbij geld besparen, vind je hier het overzicht voor parkeerplaatsen waar je niet hoeft te betalen. Moeten we er wel bij zeggen dat het soms goed zoeken is...

EXTRA: Parkeertip uit eigen ervaring in Venlo hebben we de laatste tijd een luxe probleem. Er zijn te weinig parkeerplaatsen voor het aantal bezoekers. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Wil je toch op tijd komen adviseren we je iets eerder te vertrekken.

Nog niet overtuigd? Er zijn verschillende mensen die Loft 23 bezocht hebben en die hebben speciaal voor jou een reactie achtergelaten. Bekijk hier de reactie. Maar het is natuurlijk het allerbeste om het zelf te ervaren :-)

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Uitjes op of bij deze locatie

Go Venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Tofste budgetuitje! Go Venlo!

Flikken Venlo

Stadsspellen / min. 15 personen

Er is een moord gepleegd maar de politie tast in het duister...

Stadswandeling Cock & Dick

Stadsspellen / min. 5 personen

De stadswandeling met Cock & Dick is geheel op eigen risico!

Weerwolven Dinerspel

Spellen aan tafel / min. 10 personen

Niemand is te vertrouwen bij het weerwolven diner... ook jij niet!

Stadswandeling Baantjer in Venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Venlo.

Hunting season

Stadsspellen / min. 10 personen

Rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan, het gebeurt allemaal!