Hotel Wilhelmina

Hotel Café Restaurant Wilhelmina ligt aan de rotonde bij het Station en is op loopafstand van het centrum. Een traditioneel bedrijf dat al meer dan 125 jaar bestaat. Dat merk je aan de gastvrijheid, waar ze veel waarde aan hechten, maar dat is ook terug te zien in het enigszins ouderwetse interieur.

Hotel/restaurant Wilhelmina heeft verschillende ouderwets sfeervolle ruimtes waar activiteiten plaats kunnen vinden. Een gezellig restaurant met uitzicht op het mooie station. Chefkok Tim zwaait met de scepter in de keuken en maakt heerlijke bourgondische streekgerechten. Een zeer zonnige terras dat uitkijkt om de entree van de binnenstad. Een zaal met eigen bar en alle faciliteiten zeer geschikt voor een ontvangst, prijsuitreiking, vergadering, een van onze gezellige quizzen of dinerspellen.

Wilhelmina & Nina Bellen
Samen met hotel/restaurant Wilhelmina maken we graag je dag compleet. Een activiteit in combinatie met een heerlijke lunch, high tea, diner of zelfs van een lekkere kop koffie met heerlijk gebak. Klik hier voor een overzicht met de vele mogelijkheden van hotel/restaurant Wilhelmina.

Hoe kom je bij Wilhelmina
Hotel/restaurant Wilhelmina ligt tegenover het station van Venlo aan Kaldenkerkerweg 1, 5944 AB Venlo. klik hier voor de route.

Overzicht van betaalde parkeerplaatsen in Venlo vind je hier.
Wil je iets meer aan je conditie doen en daarbij geld besparen, vind je hier het overzicht voor parkeerplaatsen waar je niet hoeft te betalen. Moeten we er wel bij zeggen dat het soms goed zoeken is...

EXTRA: Parkeertip uit eigen ervaring
In Venlo hebben we de laatste tijd een luxe probleem. Er zijn te weinig parkeerplaatsen voor het aantal bezoekers. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Wil je toch op tijd komen adviseren we je iets eerder te vertrekken.

Weet je het nog niet zeker?
Wete je nog even niet of je bij Hotel Wilhelmina wilt lunchen of dineren? Bekijk hier de ervaring van andere mensen. Ons advies is; Ervaar het zelf!

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons