Grenswerk

Het eetcafé van popodium Grenswerk is een van de jongste pareltjes in Venlo. Alleen het gebouw is al een bezoekje waard. Als je het gebouw ziet denk je dat het een oud pakhuis is met een rijk verleden. Niets is minder waard, het gebouw werd er pas in 2014 gebouwd. De grote ramen geven je de mogelijkheid bij het poppodium naar binnen te kijken.

In de avond worden deze ramen subtiel verlicht waardoor het gebouw in de avonduren een geheel andere uitstraling heeft. Eetcafé Grenswerk heeft een industriële uitstraling en ze hebben er, werkelijk waar, heerlijke hapjes die geserveerd worden door vrolijk personeel! In de zomer staat er een fantastisch terras buiten. Dichtbij de Maas, midden in het centrum kun je in redelijk rust genieten van de ondergaande zon. 

Eetcafé Grenswerk & Nina Bellen
Samen met eetcafé Grenswerk maken we graag je dag compleet. Een activiteit in combinatie met een heerlijke lunch of borrel. Klik hier voor een overzicht met de vele mogelijkheden van eetcafé Grenswerk.

Hoe kom je bij eetcafé Grenswerk?
Eetcafé Grenswerk ligt aan de Peperstraat 10, 5911 HA Venlo. Klik hier voor de route. 

Overzicht van betaalde parkeerplaatsen in Venlo vind je hier. Wil je iets meer aan je conditie doen en daarbij geld besparen, vind je hier het overzicht van parkeerplaatsen waar je niet hoeft te betalen, maar wel iets verder voor moet lopen.

EXTRA: Parkeertip uit eigen ervaring
In Venlo hebben we de laatste tijd een luxe probleem. Er zijn te weinig parkeerplaatsen voor het aantal bezoekers. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Wil je toch op tijd komen adviseren we je iets eerder te vertrekken. 

Wat vinden andere mensen?
Benieuwd wat andere mensen zeggen over Eetcafe Grenswerk? Bekijk het hier. Al blijft ons advies om het gewoon zelf te ervaren ;-)

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Uitjes op of bij deze locatie

Muziekbingo

Quizzen / min. 35 personen

Bingo maar dan net even anders..