De Witte Dame

In hartje Grubbenvorst staat een prachtig wit gebouw dat de naam van De Witte Dame draagt. Een bijzondere rustige plek aan het dorpsplein waar je overheerlijk kunt eten en genieten van een lekker drankje.

Je zult versteld staan van de gastvrijheid die je bij de Witte dame ervaart. Alles met een brede glimlach en een relaxte sfeer.

De Witte Dame heeft een chique restaurant, groot terras, een sfeervolle buitenbar en je kunt er overnachten. En denk je dat we dan alles opgesomd hebben? Nee, hoor! De knaller van De Witte Dame is het Steakhouse waar je kunt smullen van onbeperkt spare ribs eten. Het Steakhouse is een plekje in het bijzonder. Terwijl je je bevindt in een ruig bijpassend interieur, waar je je ogen uitkijkt, gebeuren er dingen die je nog nooit hebt zien gebeuren in een restaurant.
Klik hier voor alle mogelijkheden van de Witte Dame.

De Witte Dame & Nina Bellen
Samen bieden wij jou een dag zonder zorgen. Een onvergetelijke stadswandeling of stadsactiviteit met een heerlijke lunch of diner. Wij regelen het voor je! Dus controlfreaks, zet even een stapje terug en laat je deze keer eens echt verrassen.

Hoe kom je bij de Witte Dame?
De Witte Dame ligt aan het Pastoor Vullinghsplein 14, 5971 CB Grubbenvorst. Voor de route klik hier.
Gratis parkeerplekken in de buurt.

Nog niet overtuigd?
Er zijn verschillende mensen die de Witte Dame bezocht hebben en die hebben voor jou een reactie achtergelaten. Bekijk hier de reacties. Maar het is natuurlijk het allerbeste om het zelf te ervaren :-)

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 43 55 25 00

of mail ons