Da Kepello

In hartje Panningen ligt Da Kepello, al jaren een begrip in Panningen. Door de jaren heen heeft het zich getransformeerd tot een sfeervol restaurant/ lunchroom. Het heeft een industriële uitstraling met mooie foto’s van Panningen, way back in the time, toen er alleen nog zwart wit foto’s gemaakt werden.

Da Kepello & Nina Bellen
Da Kepello kan de startlocatie zijn van een gezellig stadsspel, de locatie voor een quiz of zelfs een diner. Een heerlijk dagje vertoeven in Panningen met alles erop en eraan! Het is ook mogelijk een bezoek aan Da Kepello to combineren met Mr. & Mrs! Perfecte combi voor een avond om nooit te vergeten! Bekijk hier de mogelijkheden.

Hoe kom je bij Da Kepello?
Da Kepello ligt in hartje Panningen en je kunt het haast niet missen! Het adres van Da Kepello is Markt 49, 5981 AP in Panningen. Klik hier voor de route naar Da Kepello.

Parkeren in Panningen is gratis aan de Wilheminastraat, vanuit daar is het ongeveer 2 minuutjes lopen naar Da Kepello. Je kunt ook parkeren in de blauwe zone, waar je twee uur gratis kunt parkeren met de parkeerschijf, let er dan wel op dat je op tijd terug bent!

Wat vinden andere mensen van Da Kepello?
Wil je weten wat andere mensen over Da Kepello schrijven voor dat je een keuze maakt? Op deze pagina vind je een overzicht van reactie/ervaringen van andere mensen die er geweest zijn. Maar zoals we altijd zeggen, het beste kun je het zelf ervaren!

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 43 55 25 00

of mail ons