Café de Locomotief

Café de Locomotief of zoals het in de venlose volksmond genoemd wordt, de Loco. Sinds 1983 het gezelligste café van Venlo. De geschiedenis van het pand gaat heel ver terug, tot 1920 was er de voornaamste brouwerij van Noord Limburg gevestigd, de Hoepel. Na 1920 werd het pand omgebouwd tot rijwielhandel, Locomotive. Op 31 augustus 2983 gingen de deuren open van het café de Locomotive en nu niet meer weg te denken uit de Venlose binnenstad onder de naam De Locomotief.

Je kunt er genieten van een (koel)kast vol met heerlijke speciaalbieren, lekkere (borrel)hapjes en tegenwoordig kun je er zelf terecht voor een heerlijke daghap! Het interieur met de oude treinbankjes en de mooie muurschilderingen zorgen voor een hele relaxte bijna bruine kroeg-achtige sfeer. Op het terras kun je neerploffen en het is de plek om ongemerkt mensen te kijken.

Café de Locomotief & Nina Bellen
Samen met de Loco maken we graag je dag compleet. Een activiteit in combinatie met een kopje koffie met vlaai of lekkere lunch. Klik hier voor een overzicht met de vele mogelijkheden van Café de Locomotief.

Hoe kom je bij Café de Locomotief?
De Loco ligt aan de Parade 2, 5911 CC Venlo. Klik hier voor de route

Overzicht van betaalde parkeerplaatsen in Venlo vind je hier. Wil je iets meer aan je conditie doen en daarbij geld besparen, vind je hier het overzicht voor parkeerplaatsen waar je niet hoeft te betalen. Moeten we er wel bij zeggen dat het soms goed zoeken is...

EXTRA: Parkeertip uit eigen ervaring In Venlo hebben we de laatste tijd een luxe probleem. Er zijn te weinig parkeerplaatsen voor het aantal bezoekers. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Wil je toch op tijd komen adviseren we je iets eerder te vertrekken.

Nog niet zeker van je zaak? Ben je nog aan het twijfelen of je naar Cafe de Loco wilt? Er zijn verschillende mensen je al voor geweest en hebben de moeite genomen wat op internet te zetten. Bekijk de reacties hier. Maar natuurlijk adviseren we je om het gewoon zelf te ervaren!

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons

Uitjes op of bij deze locatie

Stadswandeling Baantjer in Venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Ontdek de uniekste en mooiste plekjes van Venlo.