Brownies&downieS Venlo

Brownies&downieS Venlo ligt in een van de leukste straatje van Venlo. Een uniek horecaconcept waarbij je verwend wordt met een grote glimlach en veel enthousiasme. De extra zaal achterin de zaak leent zich perfect voor een speluitleg, prijsuitreiking of hilarische quiz. Het is de plek om heerlijk te genieten!

Brownies&downieS Venlo & Nina Bellen
Samen met Brownies&downieS Venlo maken we graag je dag compleet. Een activiteit in combinatie met een heerlijke lunch, high tea of borrel. Klik hier voor een overzicht met de vele mogelijkheden van Brownies&downieS Venlo.

Hoe kom je bij Brownies&downieS Venlo?
Het adres van Brownies&downieS Venlo is Jodenstraat 18, 5911 HK Venlo. Klik hier voor de route.

Overzicht van betaalde parkeerplaatsen in Venlo vind je hier.
Wil je iets meer aan je conditie doen en daarbij geld besparen, vind je hier het overzicht voor parkeerplaatsen waar je niet hoeft te betalen. Moeten we er wel bij zeggen dat het soms goed zoeken is...

EXTRA: Parkeertip uit eigen ervaring
In Venlo hebben we de laatste tijd een luxe probleem. Er zijn te weinig parkeerplaatsen voor het aantal bezoekers. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Wil je toch op tijd komen adviseren we je iets eerder te vertrekken.

Nog niet zeker van je zaak?
Ben je nog aan het twijfelen of je naar Brownies&downieS Venlo wilt? Er zijn verschillende mensen je al voor geweest en hebben de moeite genomen wat op internet te zetten. Bekijk de reacties hier. Maar natuurlijk adviseren we je om het gewoon zelf te ervaren!


Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 - 43552500

of mail ons