Brasserie Retro

Brasserie Retro ligt midden in een van de gezelligste straten van Venlo, de sfeervolle Jodenstraat. Een hotspot die je een keer bezocht moet hebben! Brasserie Retro heeft een hele knusse huiskamersfeer, overal staan leuke plantjes en het interieur zou je het liefst thuis hebben staan. 

De mogelijkheden zijn bij Brasserie Retro eindeloos. Er is een gezellig restaurant, serre, binnentuin, kookstudio en niet vergeten de aparte bar! En daarbij komt ook nog dat de eigenaren en het personeel ontzettend vriendelijk zijn. Wat wil je nog meer? Ohja, iets lekkers te eten zou ook fijn zijn. En ook dat kan! Geniet van heerlijke koffiespecialiteiten en moderne lunchgerechten, van heerlijk dineren tot borrelen en hippe cocktails drinken in de loungebar. Elk moment van de dag biedt Retro de mogelijkheid om lekker te genieten.

Het is een perfect locatie om een stadspel te laten starten, na een workshop te genieten van een heerlijke lunch of voorafgaand een quiz lekker te eten. Wat jij wilt!

Brasserie Retro & Nina Bellen
Natuurlijk willen we iedereen laten genieten van alle mogelijkheden die Brasserie Retro te bieden heeft. Dus hebben we iets moois voor je samengesteld. Bekijk hier de mogelijkheden. Staat er iets niet bij wat je wel graag zou willen? Laat het ons weten en we gaan het voor je uitzoeken.

Hoe kom je bij Brasserie Retro?
Brasserie Retro ligt aan de gezellige Jodenstraat 49, 5911 HJ Venlo. Klik hier voor de route.

Overzicht van betaalde parkeerplaatsen in Venlo vind je hierWil je iets meer aan je conditie doen en daarbij geld besparen, vind je hier het overzicht voor parkeerplaatsen waar je niet hoeft te betalen. Moeten we er wel bij zeggen dat het soms goed zoeken is... 

EXTRA: Parkeertip uit eigen ervaring 
In Venlo hebben we de laatste tijd een luxe probleem. Er zijn te weinig parkeerplaatsen voor het aantal bezoekers. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Wil je toch op tijd komen adviseren we je iets eerder te vertrekken. 

Nog niet overtuigd?
Er zijn verschillende mensen die Brasserie Retro bezocht hebben en die hebben speciaal voor jou een reactie achtergelaten. Bekijk hier de reactie. Maar het is natuurlijk het allerbeste om het zelf te ervaren :-)

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag op weg!

even bellen: 06 43 55 25 00

of mail ons