workshop bloemschikken

Bloemen brengen sfeer, zorgen voor een goed humeur en sommige zeggen dat het zelfs goed is voor je gezondheid! Je kunt nu zelf een mooi bloemstuk maken bij de workshop bloemschikken!

‘De bloemetjes buiten zetten’

Je werkt met natuurlijke materialen, die mooi indrogen en lang houdbaar zijn. En ook de dummies onder het bloemschikken gaan naar huis met een pracht van een bloemstuk!

De fleurige invulling voor een vrijgezellendag, kinderfeest, teambuildingsactiviteit of vriendinnendag/vriendendag.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Bloemschik Workshop & Corona

De workshop 'Bloemschikken' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat de workshop bloemschikken?

Jullie worden ontvangen in het pittoreske Belfeld. (geen idee waar dat ligt?, wij leggen het je uit). In Belfeld achter een van de huizen is een grote tuin waarin een ontzettend sfeervolle schuur staat. Daar worden jullie ontvangen voor de Bloemschik workshop. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de workshop bloemschikken. Willen jullie iets subtiels maken of juist een grote eyecatcher.
De workshop is mogelijk vanaf 21,00 p.p. excl. btw |25,00 incl. btw p.p.
Foto 1 is de subtiele bloemschik workshop 21,00 p.p. excl. btw |25,00 p.p. incl. btw
Foto 2 is de robuuste workshop 29,00 p.p. excl. btw | 35,00 p.p. incl. btw
Foto 3 is de eyecatcher workshop 35,15 p.p. excl. btw | 42,53 p.p. incl. btw

Afhankelijk van welke workshop jullie kiezen staan de materialen voor jullie klaar. Na een korte inleiding gaan jullie zelf aan de slag.. Maar wees gerust, de professional blijft erbij om jullie te helpen. Tijdens de workshop krijgen jullie een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers. Iedereen gaat de deur uit met een oogverblindend bloemwerk.

Voor welke groepen is de workshop Bloemschikken leuk?

Voor iedereen die bloemen leuk vindt. We maken geen onderscheid tussen de verschillende genders al weten we dat over het algemeen vrouwen de workshop het leukst vinden.
Maar of het nu een bedrijfsuitje is, een vrijgezellendag, vriendinnendag, vriendendag, kinderfeestje of familiedag. Alles en iedereen is welkom. En voor alle groepen is deze workshop erg leerzaam en leuk om te doen!

Waar wordt de workshop bloemschikken gedaan?

De workshop vindt plaats in het pittoreske Belfeld (gemeente Venlo). Daar in het dorpje ligt een prachtige schuur waar de workshop bloemschikken plaatsvindt. Wil je de workshop op locatie? Dat kan ook, vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee om een dag te organiseren die geheel volgens wens ingevuld is.

Wat adviseert Nina Bellen?

Superleuke, leerzame workshop! Wil je werken in een bepaald thema of seizoen? Ook dat kan allemaal, zodat het helemaal afgesteld is op de groep en de wensen die jullie hebben. Een fleurige aanrader!

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen de workshop bloemschikken?

Ook dat is mogelijk. Wij denken graag mee om een dag te organiseren waar je nog lang aan terug denkt! U roept, wij draaien!

Wanneer is de workshop bloemschikken leuk om te doen?

Bloemen zijn altijd leuk! Dus ook de bloemschik workshop. De workshop is binnen, waardoor je ook niet hoeft te kijken naar het weer. Ideaal. Dus of het nu om een zomerstuk gaat, een kerstkrans en alles wat ertussen zit. De Bloemschik Workshop kan het hele jaar door!

Waarom Nina Bellen?

  • Wij willen jou een dag bezorgen die je nooit zult vergeten!
  • Geen verborgen administratiekosten (vooraf of achteraf)
  • Wij zijn flexibel en houden van persoonlijk contact, dus mocht je meer willen weten mag je altijd bellen!
  • Naast de reviews die op de website staan en die we zelf bijhouden, is er ook de mogelijkheid om op Google en Facebook een review achter te laten. Deze kunnen we niet beïnvloedden :-)


Duurt ongeveer 2 uur

8 – 16 personen 21,00 p.p. excl. BTW
8 – 16 personen 25,00 p.p. incl. BTW
8 – 16 personen 29,00 p.p. excl. BTW
8 – 16 personen 35,00 p.p. incl. BTW
8 – 16 personen 35,15 p.p. excl. BTW
8 – 16 personen 42,53 p.p. incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Materialen Koffie en thee met wat lekkers Zelfgemaakt bloemstuk dat mee naar huis genomen mag worden Enthousiaste begeleiding


Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Lan Loontjes vertelt

Hoi Nina,

Het was een geslaagd workshop, iedereen heeft genoten. Met ondersteuning hebben onze bewoners mooie bloemstukken gemaakt.

De Zorggroep - Bewoners activiteit

Ontdek vergelijkbare uitjes

bh pimpen

Creatieve uitjes / min. 6 personen

Je eigen BH Kunstwerkje a la ‘Victoria Secret’

Lees meer

chocolade workshop

Kookworkshops / min. 10 personen

Ruik, zie en proef deze lekkere en ook zeer leerzame chocolade workshop!

Lees meer

taart workshop

Kookworkshops / min. 10 personen

Elke taart heeft een eigen verhaal!

Lees meer

mysterie van venlo

Stadsspellen / min. 2 personen

Venlo gaat gebukt onder een groot mysterie...

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.