Jezelf en je vrienden, collega's of familieleden op de meest bizarre en hilarische momenten vastleggen op film. Dat is het doel bij het stadsspel Vlog It!

'Got to vlog it!'

Vlog’s schieten als paddenstoelen uit de grond en ook snapchat is het snelst groeiende sociale netwerk van dit moment. Een Vlog is een opgenomen filmpje met je smartphone of videocamera over iets wat ‘De Vlogger’, jij dus, meemaakt. In dit stadsspel vlog je niet alleen, maar samen met je team krijg je de gekste opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd. Het team met de meest te-gekke vlogs en degene die de meeste punten heeft behaald, wint het stadsspel Vlog it!


Hoe gaat het spel Vlog it?

In hartje Venlo worden jullie ontvangen door een enthousiaste begeleidster van team Nina Bellen. Na de speluitleg en teamindeling mogen jullie bewapend met filmcamera en opdrachten boek de stad in. Welk team heeft de meeste punten verzameld en wint het stadsspel ‘Vlog it’? ‘Got to vlog it!’

Voor welke groepen is Vlog it leuk om te doen?

We hebben bij Vlog it al veel verschillende groepen gehad. Van bedrijfsuitje, familiedag tot vrijgezellenfeest. En tot nu toe was het altijd lachen! Je voert hilarische opdrachten uit, legt deze vast op film en wie de meeste punten heeft wint! Competitie, teambuilding en gezelligheid. De ideale combinatie voor een geslaagd uitje!

Waar kan Vlog it gespeeld worden?

In de mooie binnenstad van Venlo en het pittoreske Arcen.

Wat adviseert Nina Bellen?

Erg leuk voor groepen die wat uitdaging nodig hebben. Je denkt misschien in het begin 'wie heeft dit verzonnen?' maar zodra het spel begonnen is gaan alle remmen los! En mocht je een opdracht liever niet doen, no problemo. Er zijn vele opdrachten om uit te kiezen, dus deze mag je gewoon overslaan. Niks moet, alles mag!

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen Vlog it?

Ja, je kunt uitbreiden met wat jullie willen. Voorafgaand het stadsspel Vlog it even moed indrinken bij de high wine of gezellig na kletsen bij een heerlijk diner? Het kan allemaal.We werken met verschillende locaties samen waar veel mogelijk is. Heb je iets anders in gedachten? Laat maar weten en wij maken vrijblijvend een voorstel op maat geheel afgesteld op je wensen.

Wanneer is Vlog it leuk om te doen?

Als het niet te warm is, maar ook niet te koud is. Niet teveel wind, maar ook niet te weinig. Zonnig, maar niet te zonnig. Druk, maar ook weer niet te druk. Achja, uiteindelijk is het toch wat je er zelf van maakt. ;-)

Waarom Nina Bellen?

  • Geen verborgen administratiekosten voor of achteraf
  • Onze offerte is gratis!
  • Kan er iemand onverhoopt niet bij zijn? Dan hoef je voor degene niet te betalen (als jullie maar met het minimum aantal deelnemers zijn)
  • We zijn flexibel, lokaal, origineel en professioneel


Duurt ongeveer 3 uur

10 – 20 personen : € 23,50 p.p. 21 – 35 personen : € 21,50 p.p. 36 – 50 personen : € 19,50 p.p. 50 – 150 personen : € 975,00

Min. aantal personen: 10

Bij dit uitje is inbegrepen: Begeleiding Fantastische prijzen voor de winnaars Videocamera's USB met alle video's Groepsfoto afgedrukt opgestuurd BTW

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai Retro € 4,00 p.p. Koffie met vlaai Café Central € 5,50 p.p. Koffie met luxe gebak Café Central € 6,00 p.p. High Tea Café Central vanaf € 19,50 p.p. Lunch Retro vanaf € 7,95 p.p. Lunch Café Central vanaf € 14,50 p.p. Lunchbuffet Café Central € 15,70 p.p. 2-Gangenverrassingsmenu Retro € 20,00 3-Gangendiner Lanterna € 22,50 p.p. 3-Gangendiner Café Central € 23,50 p.p. 3-Gangenverrassingsmenu Retro € 25,00 3-Gangenkeuzemenu Retro € 27,50 p.p. 4-Gangendiner Café Central € 34,00 p.p. BBQ Urban mogelijk vanaf € 13,50 p.p. Borrelplankje mogelijk vanaf € 11,50 Wijnproeverij mogelijk vanaf € 15,00 p.p. Bierproeverij mogelijk vanaf € 11,00 p.p.

Dit uitje wordt beoordeeld met een 8Gertie Schaefer vertelt

Ik vond het erg balen dat ik er zelf niet bij kon zijn maar ik heb van iedereen begrepen dat het een zeer geslaagde dag was. Werd zelfs gezegd het leukste uitje tot heden. Dus complimenten aan jou voor je goede inzet en zorgen!

Bedrijfsuitje Hercules Beton

Michelle van Opbergen vertelt

We hebben een erg geslaagde dag gehad veel gelachen en lekker gegeten! Heel erg bedankt!

Familiedag

Ontdek vergelijkbare uitjes

foute vrienden

Stadsspellen / min. 10 personen

Hoe fout zijn jouw vrienden? Kom erachter tijdens dit hilarische uitje.

Lees meer

get the picture

Stadsspellen / min. 10 personen

Doorkruis de binnenstad, op zoek naar de mooiste plekjes van Venlo.

Lees meer

hot crazy photo shooting

Stadsspellen / min. 10 personen

De pikante & gênante versie van 'Crazy Photo Shooting'.

Lees meer

crazy photo shooting

Stadsspellen / min. 10 personen

Voer de meest gekke, hilarische opdrachten uit met als bewijs een foto.

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag:

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.