vlieg-er eens uitje

Ladies and gentleman, this is your captain speaking: ‘Vlieg-er eens uitje!’Maar dan ook echt, dit is een ervaring die je gewoon gedaan moet hebben! Het is een unieke belevenis, hét gevoel van vrijheid met een prachtig uitzicht.

'Bewonder de wereld van boven'

De wereld bewonder je van boven is een Microlight Aircraft (MLA). Na de take-off vlieg je binnen 3 minuten al boven Venlo. Dit doe je natuurlijk niet helemaal alleen, naast je zit een ervaren instructeur die je van alles kan vertellen over de MLA en de omgeving.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Vlieg-er eens uitje & Corona

De 'Vlieg er eens uitje' is niet mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat ‘Vlieg-er eens uitje’?

Op het vliegveld in Grefrath worden jullie ontvangen door een ervaren instructeur. Jullie krijgen een korte uitleg over de Microlight Aircraft. Want wist je bijvoorbeeld dat de Microlight Aircraft:

  • Een maximaal startgewicht heeft van 472,5 kg.
  • Eenvoudig te bedienen is.
  • Een zuinige en stille motor heeft (max. 60 dB bij vol vermogen: het geluidsniveau van 3 mensen die met elkaar in gesprek zijn) Dat maakt de MLA’s tot een milieuvriendelijk alternatief voor recreatief vliegen.
  • De toestellen beschikken op het gebied van veiligheid over een parachute systeem. Een reddingsparachute (BRS) waarmee het complete vliegtuig kan landen in een noodsituatie.

Naast uitleg over de Microlight Aircraft krijg je natuurlijk ook een korte uitleg over de veiligheid en dan mag de eerste lefgozer het spits afbijten en mee het vliegtuig in.
De andere maken de nodige foto’s en kunnen gezellig kletsen in het restaurant of (bij mooi weer) het op het terras.
Bij het vliegveld ligt een heerlijk typisch Duits restaurant met een groot terras. Een fijne plek om alvast aan het idee te wennen dat je zo meteen de lucht in gaat. Je kunt er terecht voor een bakje (soepkom) koffie of een heerlijke schnitzel. Let op dat je hier alleen contant kunt betalen. Naast het gezellige terras kun je ook kijken naar parachute springen, motor vliegtuigjes en zweefvliegers.

Voor welke groepen is ‘Vlieg-er eens uitje’ leuk?’

Dit is een spectaculair bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Een onvergetelijk ervaring, misschien wel een bucketlist dingetje! Het lijkt allemaal heel spannend en eng, maar eenmaal daar boven in de lucht krijg je een waanzinnig gevoel. Een ervaring die zeker de moeite waard is om een beetje angst te overwinnen. Mocht je het al eng vinden om bij iemand achterop de fiets te zitten, tjaaa… dan kan je ook hele gezellig kijken hoe de andere vliegen. Bij meer personen wordt er met meer toestellen gevlogen.

Waar wordt ‘Vlieg-er eens uitje’ gedaan?

Op de Flugplats in Grefrath (Duitsland) net over de Venlose grens. Het vliegen kan boven Venlo. Je zit ongeveer 15 minuten in het vliegtuig, want tijd genoeg is om boven het mooie Venlo de mooie plekjes te bekijken. Misschien wel je eigen huis of bedrijf. (erg leuk om daar dan direct ene leuke foto van te maken ;-)

Wat adviseert Nina Bellen?

Natuurlijk moet het uitje gecheckt worden voordat het op de website komt. En dat heb ik gedaan! FAN-TAS-TISCH! Echt een ervaring! Venlo lijkt van boven net een playmobiel dorpje.
In het begin had ik wat kriebels, maar die waren weg zodra we in de lucht zaten. Ik kan me goed voorstellen dat je na zo’n ervaring denkt; ‘Dit wil ik vaker’ en dat kan dan natuurlijk ook. Je kunt ook daadwerkelijk een opleiding volgen bij de vliegschool zodat je naar genoeg lessen, theorie examen allen de lucht in kunt met een Microlight Aircraft. Doe het NU, niet later ;-)

Is het mogelijk om meer te doen dan ‘Vlieg-er eens uitje?’

Ja, dat kan ook. Bij de Flugplatz is een restaurant. Let op, neem genoeg cash mee.

Wanneer is ‘Vlieg-er eens uitje’ leuk om te doen?

Eigenlijk bijna altijd. Zoals bij veel dingen is het bij mooi weer (zonnetje en helder) het leukst. Maar bij een beetje regen of wind maakt de beleving er niet minder om. Desnoods alleen een beetje spannender ;-)

Waarom Nina Bellen?

  • Geen verborgen kosten.
  • Werken samen met lokale ondernemers.
  • Kennen ons werkgebied op ons duimpje.
  • Naast de reviews die op de website staan die we zelf bijhouden, is er ook de mogelijkheid om op Google en Facebook een review achter te laten. Deze kunnen we niet beïnvloedden :-)
  • Vlieg met ons mee naar de regenboog, regenboog, denk alleen aan jou! Vlieg met me mee!


6 – 20 personen 81,00 p.p. excl. BTW
6 – 20 personen 98,01 p.p. incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Professionele begeleiding 25 minuten vliegen in de Microlight Aircraft

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai High Tea Lunch Lunchbuffet Diner

Dit uitje wordt beoordeeld met een 9Nina Bellen vertelt

Wauw! Voordat we een uitje aanbieden moet het natuurlijk uitgeprobeerd worden. Een unieke ervaring, kun je haast niet beschrijven, je moet het ervaren!

Ontdek vergelijkbare uitjes

jump around

Sportieve uitjes / min. 5 personen

Jump up, jump up and get down!

Lees meer

lasergame - the godfather

Stadsspellen / min. 10 personen

I'm gonna make you an offer you can't refuse...

Lees meer

vr experience

Sportieve uitjes / min. 2 personen

Een must-do ervaring!!

Lees meer

smartphone fotografie

Creatieve uitjes / min. 6 personen

SNAP. SNAP. SNAP.

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bij het uitje willen we ook graag::::

Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.