van okt t/m feb helaas niet te boeken

bedrijven levend monopoly

Iedereen kent de DISC test, met de test kun je je persoonlijk profiel bepalen. De vier DISC gedragsstijlen; Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus. Ze bepalen je houding, richting en kunnen je dagelijks gedrag voorspellen. Een zeer interessant test die veel inzicht geeft. Misschien heb je de test weleens gedaan en ligt het resultaat hiervan in een la en kijk je er nooit meer naar om. Zonde...

'En daar wordt nu verandering in gebracht!'

Een nieuw, uniek concept ontstaan door het bundelen van krachten van Hanneke Geurts, trainer en facilitator van Inoutsides en Nina Bellen.
Hanneke geeft trainingen in creatief denken, creatieve werkvormen en teambuilding en was op zoek naar een vernieuwende manier om teambuilding te ervaren. Nina Bellen was op zoek naar meer diepgang bij de activiteiten.

Het Venloos Levend Monopoly bevat: kennismaking, kleurprofilering, samenwerken, creatief denken, nieuwe inzichten, humor, competitie en ondertussen leer je ook nog Venlo beter kennen!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal deelnemers te betalen, kan het uitje ook voor minder personen geboekt worden.

Venloos Levend Monopoly voor bedrijven & Corona

De teambuildingsactiviteit 'Venloos Levend Monoploy voor bedrijven' is mogelijk op 1,5 meter. Juist nu, in deze moeilijke periode is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s, vrienden of familie. Of het uitje daadwerkelijk plaats mag vinden is afhankelijk van de RIVM richtlijnen die gelden. Twijfel je of het uitje mag, check hier de actuele corona maatregelen. Daarnaast hebben we zelf richtlijnen opgesteld om de activiteiten zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, klik hier voor het overzicht.

Hoe gaat het Venloos Levend Monopoly voor bedrijven spel in zijn werk?

Jullie worden ontvangen onze basislocatie, een inspirerende locatie in Venlo. Jullie worden van harte welkom geheten en dat kan in hartje Venlo. Hanneke neemt jullie mee in de wereld van kennismaking en kleurenprofilering. Ken jij je collega’s wel? Ken je jezelf? Wat is jouw unieke mix van persoonlijke eigenschappen? Er worden vele inzichten verworven.

Aan de hand van kleurenprofilering worden de groepen gevormd en is het tijd voor het Levend Venloos Monopoly spel! Het gezelligste bordspel speel je nu levensecht in Venlo.
Verzamel met je groep zoveel mogelijk Venlose straten; dit doe je door de straat te vinden op de plattegrond en de opdracht in de straat goed uit te voeren.
Opdrachten waarbij alle competenties van de groep hard nodig zijn. Samenwerken, onderzoeken, overleggen, tactieken bedenken en natuurlijk uitvoeren.
Halverwege het spel krijgen jullie de keuze of jullie de verdeling van de straten willen zien of niet... De keuze is aan jullie. Hebben jullie de straat eigendom gemaakt, of hebben jullie net misgegrepen? Welke tactiek passen jullie toe om te winnen? In goed overleg komen tot het beste resultaat is een hele opgave, onderschat dat niet.
Wanneer de tijd om is komen alle teams weer bij elkaar en de vraag is dan wie mag er een kaart ruilen? Wie wordt de winnaar van het Venloos Levend Monopoly?

Voor welke groepen is het Venloos Levend Monopoly voor bedrijven geschikt?

Voor groepen die op zoek zijn naar een teambuildingsactiviteit die verder gaat. Groepen die openstaan voor iets nieuws, iets anders. Waar kennismaken met jezelf en met je collega’s de basis vormt. Waar je gaat ervaren wanneer en hoe het team goed functioneert, waar zitten de verbeterpunten en waar zitten de knelpunten? Competitie, samenwerken, spanning en ondertussen het ontdekken van Venlo.
Een echte aanrader voor een afdelingsactiviteit of bedrijfsuitje bestaande uit minimaal 12 en maximaal 25 personen.

Waar en wanneer kan Venloos Levend Monopoly voor bedrijven gedaan worden?

Het spel speelt zich af in de Venlose binnenstad. Een ware ontdekkingstocht met de collega's door Venlo maar ook nieuwe inzichten in het bedrijf. Het is aan dagvullend programma en we adviseren om het te combineren met een lunch en diner. We denken graag mee om een onvergetelijke dag te organiseren.

Wat adviseert Nina Bellen?

Een aanrader!! Al een tijd merk ik dat groepen vaker iets meer willen dan alleen fun en het Venloos Levend Monopoly is daar het antwoord op. Geen statische training, maar twee dagdelen waarbij de theorie direct in de praktijk gebracht wordt. Je leert op een speelse manier, waardoor je hersenen het vele malen beter opslaan. Na deze dag begrijp je waarom je met die ene collega veel beter kunt samenwerken dan met de andere. Hoe iedereen sterke eigenschappen in kan zetten en anders omgaat met verschillende uitdagingen. En dat inzicht haalt alledaagse irritaties weg waardoor de werksfeer vele malen beter kan worden.

Is het mogelijk om meer te doen dan alleen het Venloos Levend Monopoly voor bedrijven?

Dat is mogelijk, maar niet aan te raden. Na deze twee dagdelen is het goed om hetgeen dat je ervaren hebt even te laten dalen. Laat het in gedachten nog een keer voorbij komen. Mocht je toch nog iets willen dan hooguit een lunch of diner ;-)
Een dag vol inspiratie maar het kan zijn dat het na verloop van tijd die energie en inspiratie weer heractiveert wenst te worden. Hanneke komt graag naar jullie toe om met een passend aanbod het geheugen weer even op te frissen!

Wanneer is het Venloos Levend Monopoly voor bedrijven leuk om te doen?

De activiteit speelt zich voor een gedeelte buiten af, dus bij goed weer is het perfect. Al zorgt een stortbui wel weer voor een leuke uitdaging. Gaan jullie door, of gaan jullie even schuilen? Want de tijd dringt en er liggen kapers op de loer…
Een actief maar ook hilarisch spel vol keuzes, uitdagingen, strategie en mogelijkheden.

Waarom Nina Bellen?

  • Wij willen je Venlo-verrassen! Voor Venlonaren en niet Venlonaren!
  • Geen onverwachte administratiekosten achteraf.
  • Wij houden van persoonlijk contact. Wil je het bespreken met een kopje koffie of thee erbij? Helemaal goed.
  • Een ervaring die de geschiedenisboeken ingaat!
  • Naast de reviews die op de website staan en die we zelf bijhouden, is er ook de mogelijkheid om op Google en Facebook een review achter te laten. Deze kunnen we niet beïnvloedden :-)


Duurt ongeveer 5 uur

12 – 15 personen 75,00 p.p. excl. BTW
12 – 15 personen 90,75 p.p. incl. BTW
16 – 20 personen 70,00 p.p. excl. BTW
16 – 20 personen 84,70 p.p. incl. BTW
21 – 25 personen 65,00 p.p. excl. BTW
21 – 25 personen 78,65 p.p. incl. BTW
26 – 45 personen 60,00 p.p. excl. BTW
26 – 45 personen 72,60 p.p. incl. BTW

Bij dit uitje is inbegrepen: Kleurenprofilering Teambuilding Competitie Nieuwe inzichten Professionele en enthousiaste begeleiding

Mogelijke locaties voor dit uitje: Venlo Café Central

Dit uitje is uit te breiden met: Koffie met vlaai High Tea Lunch Diner BBQ Lunchbuffet Borrelhapjes

Dit uitje wordt beoordeeld met een 10Rogier Gerardu vertelt

Hoi Nina,
Het was erg leuk! Dank daarvoor.

Bedrijfsuitje UM

Yoli Mejias Garcia vertelt

De reacties waren erg positief en we vonden het erg leuk en leerzaam.

Bedrijfsuitje Theeuwen

Locaties voor Bedrijven Levend Monopoly

Café Central

Meeting point

Ontdek vergelijkbare uitjes

flikken venlo

Stadsspellen / min. 15 personen

Er is een moord gepleegd maar de politie tast in het duister...

Lees meer

venloos levend monopoly

Stadsspellen / min. 12 personen

Het bordspel nu live in Venlo!

Lees meer

ik hou van holland quiz

Quizzen / min. 15 personen

De traditionele ‘Ik Hou van Holland’ quiz!

Lees meer

wie is de vos?

Stadsspellen / min. 10 personen

Geïnspireerd op het populaire tv-programma Wie is de Mol?

Lees meer

Graag meer informatie over dit té gekke uitje?

Vul hier je gegevens in en wij, feestmakers, gaan voor je aan de slag!

Bedankt voor je aanvraag, erg leuk dat ik mee mag denken. In verband met mijn zwangerschapsverlof ben ik t/m 28 februari 2023 niet goed bereikbaar.

Op de website staat een selectie van uitjes die in de periode t/m februari mogelijk zijn. Wil je meer informatie over een uitje of een uitje boeken, vul het aanvraagformulier in en dan ontvang je van mij (misschien iets later dan normaal) een voorstel.

Bedankt voor je begrip!

zoeken naar extra's voor Er zijn geen extra opties voor deze locatie
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy
LET OP! Het kan zijn dat ons antwoord in de SPAM filter terecht komt.
Houd de ‘ongewenste mailbox' in de gaten.Je aanvraag is verzonden.

Je aanvraag is succesvol verstuurd. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.